Pagina's

zondag 7 december 2014

Review | Mac oogschaduwsDoor Irene
Vandaag leek het me weer eens tijd voor een review, deze keer vier oogschaduws  van MAC. Ik heb dit pallet zelf samengesteld en je moet dus eerste een palletje kopen en vervolgens los oogschaduws. Ook kun je bij MAC oogschaduws als mono kopen of een al kant-en-klaar pallet, wat goedkoper is, maar ik zelf niet zo super vindt. Ik heb de kleuren Quarry, Satin taupe, Cranberry en Plumage. benieuwd naar deze oogschaduws? Lees dan snel veder!Ik heb de kleuren Quarry (1), Satin taupe (2), Cranberry (3) en Plumage (4). Quarry en Plumage hebben allebei een matte finish en de andere twee oogschaduws, Satin Taupe en Cranberry, hebben een frost finish.De oogschaduw Quarry is een Taupe gekleurde oogschaduw en heeft dus een paarsige en koude ondertoon. De oogschaduw brengt heel erg gepigmenteerd aan, alleen zie je de oogschaduw niet zo goed op de foto omdat onze camera niet zo heel goed is. 
Ik gebruik deze oogschaduw vooral in de crease, maar ik gebruik hem ook wel eens op mijn bewegend ooglid, voor een subtiele matte look. Ik ben heel erg tevreden over deze oogschaduw omdat hij heel gepigmenteerd aanbrengt en goed te blenden is. Ook vindt ik dit een hele mooie kleur.


Satin taupe is een vrij lichte en subtiele koper kleur, deels omdat de oogschaduw een frost finish heeft. deze oogschaduw kende ik al omdat ik hem al aan twee goede vriendinnen van mij heb gegeven, waardoor ik du al wist dat ik deze mooi vond. Deze oogschaduw brengt ook super goed aan net zoals Quarry, waardoor ik hier dus ook heel erg over ben te spreken!  


De derde oogschaduw is Cranberry, gevolgd door Plumage. Cranberry heeft een hele warme rode ondertoon en komt helaas op de foto meer roze over. Plumage is een diep zeegroene kleur die lichtelijk naar blauw neigt. Cranberry brengt net zoals de vorige twee oogschaduws heel fijn aan en Plumage brengt redelijk goed aan, maar wel iets minder dan de rest. Wat swatches op mijn hand, op volgorde van links naar rechts: Quarry, Satin taupe, Cranberry en Plumage.
Een look met Quarry, Cranberry, Satin taupe (MAC), een eyeliner van Catrice, een mascara van MAC en nog een highlighter, die ook van MAC is.

Mijn conclusie is dat ik alle oogschaduws fijn vind, ondanks dat Plumage iets minder goed is dan de andere drie oogschaduws.
Een losse oogschaduw in pan kost 13 euro en een oogschaduw met hussel kost 17 euro. een doosje voor vier oogschaduws kost rond de 6 euro.

En dit was het artikel, hopelijk vond je het interessant. 

Liefs, Irene.


1 opmerking: