Pagina's

donderdag 9 januari 2014

de mac pro longwear concealer


Door Irene
Eindelijk, ik heb hem! De mac pro longwear concealer! Ik ben zo benieuwd! Ik wil deze concealer al maanden, dus gister besloot ik gewoon om even langs te gaan. Nu was dat nog niet zo makkelijk, want het was heel erg druk in de MAC, Maar goed, ik heb hem dus lees snel veder!Ten eerste vind ik de verpakking prachtig! Ook heel handig dat de verpakking doorzichtig is, maar niet op een verkeerde manier, waardoor je heel goed de kleur kan zien, en zo snel kan bepalen of het op het moment de concealer bij je huidskleur past. Dan zit er nog een pompje op, maar daar ben ik niet tevreden over! Waarom? Een pompje is toch heel handig? Ja, natuurlijk dat is super handig, maar dan moet het pompje wel goed zijn afgesteld! De make-up artiest zei het al, maar ik dacht dat het wel zou mee vallen! Het is veel te veel voor je ogen (wallen, donkere cirkels), dan kun je eventueel wat aanbrengen op wat roodheden, zoals bij mij mijn neus, of als je onzuiverheden hebt, daar ook op. Maar toch, vind ik dat wel echt een nadeel. Maar goed, ik vind het geen ramp, want je moet af en toe je concealer toch wel weg gooien, omdat hij bijvoorbeeld oud of vies is geworden!


Maar nu snel door naar het belangrijkste: het product! Ik moet zeggen, de substantie is heel anders dan ik had verwacht! Maar niet verkeerd hoor! Ik vind het heel apart, vloeibaar maar toch een beetje stroef! Ook heb je maar een heel klein beetje concealer nodig, wat dus zijn voordelen en zijn nadelen heeft (nadelen, zie vorige stukje). Het heeft geen volledige dekking, maar dat kan niet echt met een concealer voor onder je ogen! Maar, ik moet zeggen, ik ben heel tevreden met de pigmentatie. Niet dat het me verrast, want dat verwachte ik ook wel een beetje, maar toch.

Nu het aanbrengen stap voor stap op foto’s


op mijn hand, dit is slecht één pompje! Eigenlijk dus veel te veel!


Aangestipt onder puck's ogenUitgeblend met mijn vingers, ik heb hier niet zo heel veel aangebracht, omdat je eigenlijk ook niet zo veel nodig hebt! persoonlijk vindt ik het ook gewoon natuurlijker als het niet perfect is! als ik het zelf aanbreng (op me zelf) dan combineer ik hem met een lichtere concealer als een soort glow. 


Met poeder er overheen. puck heeft trouwens, zoals je kunt zien, niks anders op het gezicht, en we hebben ook geen primer gebruikt.

in het kort
de mac pro longwear concealer heeft een onhanige pomp, er komt namelijk veel te veel uit, maar de concealer zelf is wel heel fijn, maar heeft een hele aparte substantie! Ik ben heel tevreden over deze concealer, er zijn alleen er zijn twee nadelen: er komt veel te veel uit de pomp (maar je doet wel echt eeuwig met de concealer je krijgt heel veel), en de mac concealer is best wel duur, maar ik vind het het wel waard. 

verkoop informatie:
mac pro longwear concealer
nc20 (mijn kleur)
18

Xx irene

8 opmerkingen:

 1. Deze ga ik zeker kopen, bedankt voor het revieuw! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wel een beetje duur hooor maar wel leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, deze is echt aan te raden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha, jullie zijn echt mac verslaafd! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja :) eigenlijk wel een beetje, maar het is gewoon een heel goed merk en je het is niet super duur (wel een beetje) zo als andere Kwalitatief goede merken!

   Verwijderen