Pagina's

woensdag 1 januari 2014

santa's lip scrub met cola smaak


Irene en puck   Gladde en zachte lippen wie wil dat nou niet!                                                Lush maakt het mogelijk met de kerst limited edition, en ja, we weten het het is nu bijna een week na kerst. Maar degene die lush kent weet dat alle kerst spullen in de 50% korting gaan NA kerst en wij wachten dan ook meestal trouw op dat moment.     

  

zelf vonden wij het het meestal een beetje over dreven van lush om bijna 10 euro te vragen voor een potje suiker (want dat is het in feite) maar nu met deze korting vonden we maar eens dat we het een kans moesten geven. wij zijn heel tevreden met de lipscrub en we zijn er daar door ook achter gekomen dat het wel meer is dan een potje suiker, het basis ingrediënt is natuurlijk kristal suiker dat haalt de schilfers en ruwe stukjes weg maar als je verder kijkt zie je dat er nog veel meer in zit dan suiker  er zit ook kersen extract  in die voor een groot deel de lekkere smaak geeft en de kleur geeft aan het potje,  Er zit verder nog kokos olie (een veel gebruikt beauty product) dat hydrateert en diep doordringt in je lippen dit zorgt er ook voor dat je lippen zacht en soepel worden.      


Er zitten ook leuke kleine hartjes van suiker op de boven kant. De hele schrub is eet baar dus als je klaar bent met schrubben kan je het gewoon van je lippen likken.In het kort     
Over Sancta’s lipscrub zijn wij heel erg te spreken, hoewel de prijs wel aan de hoge kant is! De lipscrub bevat allemaal goede, en natuurlijke ingrediënten, maar niet meer dan nodig! Zeker ook een hele vrolijke rode scrub met hartjes er in! Wij raden je deze scrub van harte aan!

Xx Puck & irene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten