Pagina's

dinsdag 31 december 2013

essence stays no matter what eyepencil & shadowEssence heeft al een tijdje de nieuwe collectie binnen met onder anderen de stays no matter what eyepencils, vandaag revieuwen wij er drie voor jullie, namelijk de kleuren: 05 cute copper, 07 whipped white frosting en 08 chocolate brownie. Benieuwd? Lees dan snel veder!


Om te beginnen is de verpakking heel mooi voor de prijs, namelijk 2,59, veder zijn ze heel gepigmenteerd, waterproof, smudgeproof (als het smudge dan vervaagt het en gaat het overal zitten), en ze blijven bovendien zestien uur zitten! ook zijn ze heel veelzijdig je kunt ze namelijk gebruiken als groote oogpotloden, je kunt ze gebruiken in je waterlijn, en als je snel werkt kun je ze ook gebruiken als cream oogschaduw, maar je moet wel snel werken want al heel snel drogen ze als het waren op en blijven dus niets voor niets zestien uur zitten!


Hier hoe de kleuren er uitzien op je hand. Op volgorde van links naar rechts: chocolate brownie (08), cute copper (05), whipped white frosting (07)


Voor een low-budget merk is het echt goede kwaliteit! Kijk, het kan natuurlijk altijd beter, maar de potloden hebben een redelijk zacht textuur en glijden over je huid waardoor het geen pijn zal doen aan je oogleden! Ook het pigment is echt heel goed! Er is wel een probleem als je geen grote puntenslijper hebt voor de oogpotloden, want dan zul je daar ook in moeten investeren, want anders kun je ze niet slijpen! Gelukkig kun je ze zo rond de twee euro kopen bij merken zoals HEMA of essence zelf, nu is twee euro niet zo heel veel maar toch wel een nadeel..
In de collectie zitten maar liefst 8 kleuren, die we allemaal prachtig vinden!

Hier op volgorde alle namen van de kleuren:
01 - blazing black – zwart met gouden glitters
02 – powerful purple – knalpaars met fuchsia shimmers
03 – twinkling turquoise – donkerblauw met groene ondertoon
04 – gorgeous grey – staalgrijs
05 – cute copper – warme goudbruine koperkleur
06 –green garden – donkergroen met gouden glitters
07 – whipped white frosting – zilverwit  (heel mooi voor je binnenste ooghoek of als highliter)
08 – chocolate brownie – donkerbruin met een  kastanjekleurige ondertoon


wij zijn heel tevreden, essence heeft dit heel goed gedaan! We raden ze aan iedereen, of je nou een klein of groot budget hebt! Er zijn twee (kleine) minpunten namelijk, dat je een grote puntenslijper nodig hebt, en dat de achterkant er af kan vallen! Dat gebeurden bij een pencil van Irene, maar je kunt het er (voorzichtig) met een sterke lijm zoals seconde lijm oplijmen, of met een plakbandje opplakken, dat werkt het best. maar dit hoeft niet te gebeuren! Bij de pencelen van Puck vielen ze er namelijk niet af!

Xx Irene en puck

2 opmerkingen: