Pagina's

donderdag 27 november 2014

feestdagen | Cadeau ideeën voor de feestdagen


Door Irene
Ten eerste, ongelofelijk sorry dat we al een maand niks meer hebben geupload, we hebben het beide heel druk gehad en zijn heel erg vermoeid. We komen weer op schema, maak je geen zorgen want we willen nog genoeg artikelen maken gericht voor de feestdagen zoals make-up looks, lookbooks en DIY’s, Zoals vandaag: een artikel met ideeën om te geven of vragen voor de feestdagen, voornamelijk voor meisjes en vrouwen. Dit is een vrij relaxed artikel omdat ik nu oververmoeid in mijn bed lig met hoofdpijn en lichte koorts, maar ik vond het sowieso een leuk idee voor een artikel. Benieuwd wat ik allemaal suggereer? Lees dan snel verder!als eerste is heel leuk om een parfum te krijgen, omdat het iets persoonlijks is en iets luxurieus, iets wat de meeste niet zomaar kopen. Ik heb zelf op mijn lijstje staan de parfum van dolce gabbana genaamd ‘light blue’, deze wil ik al voor een lange tijd. Als je nu een cadeau voor iemand koopt, is het iets lastiger. Je moet niet zomaar een parfum kopen die jij lekker vindt, nee je moet zeker weten dat de gene aan wie je de parfum wilt geven de parfum lekker vindt. Vraag er naar of denk goed na welke parfum zij of hij lekker vindt.


Ook een goed is om make-up te vragen of om te geven, als ze te minste van make-up houdt. tijdens de feestdagen komen de wat duurdere merken, die bijvoorbeeld bij de Douglas te koop zijn, met speciale acties, collecties, ect. Hieronder zal ik wat voorbeelden laten zien die daadwerkelijk heel voordelig zijn.

MAC

MAC heeft dit jaar ongelooflijk veel collecties speciaal voor de feestdagen, en ze zijn verrassend voordelig, zoals een kwasten set voor de prijs van 1,5 kwast. ik laat een paar dingen zien, want het is veel te veel om allemaal te laten zien, dit zijn mijn favorieten dingen.

MAC Keepsakes/Red Lip Bag


Mac heeft een collectie genaamd keepsakes met make-up tasjes. ze hebben drie tassen waarin oogmake-up zit en drie tassen met daarin lipproducten. de tassen met oogmake-up spraken mij niet echt aan, maar daarin tegen vond ik de tassen met lipproducten heel erg mooi en leuk. je hebt een set met nude, koraal en rode kleuren. Je krijgt in een tasje een lipliner, lipstick en lipgloss die allemaal met elkaar matchen. Ik vond de rode het mooist, maar ik heb deze zelf niet op mijn lijstje staan omdat ik de lipstick russian red al heb, en in deze set zit ruby woo die heel erg op russian red lijkt. Daarin tegen raad ik deze set ongeloofelijk erg aan omdat ik ruby woo vaak genoeg op heb gehad, want puck heeft hem, en zeker omdat je er ook nog een lipliner bij krijgt, wat heel belangerijk is, en lipgloss die heel mooi is. Los van elkaar zou je ongeveer 60 euro voor deze drie producten betalen, en nu betaal je er 43 euro voor en dan krijg je ook nog een tas bij.

brushes macIn de zelfde collectie hebben ze ook tassen met make-up kwasten, dit vind ik zelf heel leuk voor mensen die al best goed zijn in make-up omdat als je eenmaal goed bent in make-up, is het fijn om goede kwasten te hebben. ze hebben drie sets. met allemaal kwasten voor je gezicht en ogen. een set kwasten kost nu 55 euro.Benefit


Dit is geen speciale actie voor de feestdagen, maar het is wel leuk! dit is een online actie van benefit waar je voor 80 euro een set kan samen stellen met producten.  je betaal voor drie producten, en daarna krijg je er nog wat dingen bij. Benefit heeft ook heel veel echte acties voor de feestdagen zoals, mijn favoriet, deze aftel kalender van benefit. ik heb deze niet op mij  lijstje staan, omdat de prijs nog niet bekend is, maar ik koop deze waarschijnlijk zelf wel. het bevat 24 deluxe samples van benefit producten plus wat andere kleine dingen.

veder hebben vele andere merken nog leuke acties zoals, OPI, lacome, bobbi brown en smasbox.

Image 1 of Jaded London Water Swirl Print Sweat
Ook iets slims is om kleding te vragen omdat je hier heel aan hebt. zoek online naar kleding en zet ze met prijs en maat op je lijstje. als je voor iemand anders kleding koopt, laat het prijskaartje er op, ook al staat hier de prijs op. de reden hiervoor is dat, als het niet past of iemand vind het toch niet mooi, kun je het nog terug brengen/sturen of omwisselen.


Dit klinkt waarschijnlijk een beetje stom, maar vraag voor boeken! ik heb zelf namelijk nooit boeken om te lezen, zeker omdat ik bijna alleen maar Engelse boeken lees omdat ik Nederlands geen mooie taal vindt. ik had laatst nog in londen een heel goed boek gekocht in een boekhandel, maar die heb ik ook al bijna uit, dus is heb op mijn lijstje engelse boeken gezet, maar zet er gerust gewoon Nederlandstalige boeken op. Ik denk dat veel mensen lezen onderschatten, want écht goede boeken zijn zo veel beter dan series die je op netflix kijkt. als je trouwens de falt in our stars nog niet hebt gelezen, als je het kan, lees hem dan in het engels, dan is het boek zo veel beter. ook een leuk idee is trouwens om fashion en make-up boeken te vragen.

Dit was even een artikel tussendoor omdat ik me een beetje schuldig voelde voor het feit dat we zolang niks hebben gepost. ja, je krijgt dus ook zaterdag een artikel als het goed is. laat ideeën achter voor artikelen in de reacties en tot het volgende artikel.
Liefs, Irene 
1 opmerking: