Pagina's

zondag 3 augustus 2014

Outfit of the day | Donut shirt
Door Puck en Irene
Heb je inspiratie nodig qua kleding voor wanneer school weer begint? Vandaag laten wij een outfit zien die perfect is voor school. we weten niet of alle items die ik gebruik nog te koop zijn maar je kan er ook gewoon inspiratie halen, of soortgelijke items zoeken in je kast of kopen. Deze outfit is perfect voor school omdat hij simpel is maar wel heel erg leuk door het shirt! benieuwd waar alles van is en naar close-up's? Lees snel veder.
Als parfum had Puck de flower in the air parfum van Kenzo op, maar dat kan je natuurlijk niet zien, maar de naam van de parfum past trouwens wel met de achtergronden van de foto's.

Shirt met donut er op van Weekday


Leren tas van Cowboysbag


Grijse broek van WeekdayPaars/taupe Horloge van Swatch Free runners van Nike, de oude versie
En dat was mijn artikel voor deze week, zoals jullie misschien al hebben gemerkt uploaden we nu elke zaterdag én om de beurt of af en toe samen. En wat vinden jullie trouwens van deze 'prachtige' foto van Irene, hahahhah, Irene ging voor de grap in deze pose springen en we vonden hem zo grappig dat we hem in het artikel hebben plaatsen! Ach, je moet ook lol maken tijdens het foto's maken..
De hond die op sommige foto's staat is trouwens Charlie, de hond van Irene, en de foto's zijn gemaakt door Irene, behalve die van haar dan, hahah. Laat ons weten in de comments wat je van de outfit vond en tot het volgende artikel!

Xx Puck en Irene

3 opmerkingen: