Pagina's

zaterdag 26 juli 2014

Revieuw | OPI matte topcoat & nagellakje in are we there yetDoor Irene 
Eerder hadden we een matte topcoat van Chanel gerevieuwd (Klik hier), waar we heel erg te spreken over zijn, maar toen ik deze matte topcoat van OPI tegen kwam werd ik toch wel heel erg nieuwsgierig. Ook revieuw ik dit nagellakje in are we there yet, ook van OPI. het nagellakje ziet er heel erg geschikt uit voor de lente en zomer, en ik ben dus ook benieuwd of hij ook ech fel uit pakt op mijn nagels of juist meer wat pastelachtig. Lees snel veder voor de twee revieuws!

Als eerst, de verpakking is natuurlijk niet zo chic als die van Chanel, maar ik vind de verpakking van OPI altijd wel mooi. De Verpakkingen van OPI zijn van glas gemaakt en zijn ook vrij groot, er past 15 ml in één verpakking.

Ik revieuw nu eerst het nagellakje.De kleur is vrij oranje en dus perfect voor kijken naar voetbal of een Nederlands evenement zoals koningsdag.Hier had ik een basecoat aangebracht en daar boven op één laagje van het OPI lakje. Het pigment is echt geweldig in dit nagellakje, je kunt weg komen met slechts een laagje, wat ik dan ook heb gedaan, en het lakje brengt ongeloofelijk fijn aan, hij is niet te dun, niet te dik en het kwastje heeft ook een fijn formaat.conclusie:
Ondanks de geweldige kwaliteit denk ik niet dat ik dit nagellakje heel veel zal dragen omdat de kleur wel heel erg oranje is en zeker met de matte topcoat er overheen, wat je later kan zien. Ik zal dit lakje zeker opdoen als ik bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd zou gaan kijken of misschien we met koningsdag! De kwaliteit is écht heel erg goed, dus ik raad je aan om een OPI nagellakje te kopen in een andere kleur.

Nu ga ik de topcoat revieuwen


De topcoat heeft net zo als die van Chanel een doorzichtig wit kleurtje. Het nadeel van matte topcoat is dan dus ook dat je nagellak iets lichter van kleur wordt.Een nagellakje met de matte topcoat van OPI er overheen.
De topcoat droogt binnen 30 seconden, eigenlijk nog minder, wat ik dus echt super handig vind!


Conclusie
Ik vind de matte topcoat van OPI écht een aanrader, en ik raad je ook aan om deze te kopen en niet die van Chanel omdat ik hem eigenlijk fijner vind! Hij is goedkoper en bijna net zo goed in formule en het kwastje is heel er breed, en heeft een fijne vorm dus die vind ik zelf fijner dan de Chanel matte topcoat! En dit was het artikel van deze week al weer, voor volgende week had ik Puck gefotografeerd voor een Outfit of the day, het was super leuk om te werken aan de foto's voor Puck's artikel en hopelijk vinden jullie ze ook leuk! Ps: er staat ook een grappige foto van mij in die je zeker niet wil missen,hahaha,Puck legt hem nog wel uit in haar artikel.

Xx Irene

1 opmerking:

  1. De topcoat lijkt me wel chill! ik zal er ff naar kijken, bedankt voor de tip! x

    BeantwoordenVerwijderen