Pagina's

zondag 22 juni 2014

Revieuw | rituals bodycreams in magic touch en mei dao


















we besloten om deze twee bodycreams van Rituals te revieuwen, in Magic Touch en Mei Dao, twee lichte geuren die ons perfect lijken voor de lente en zomer en die iedereen, jong en oud, kan hebben. ook is Rituals redelijk betaalbaar dus zijn deze producten voor iedereen te koop. de bodycreams zijn praktisch gezien het zelfde alleen zijn er wat wisselende ingrediënten, omdat het natuurlijk andere geuren zijn.



de verpakking vinden we heel handig en hygiënisch. doordat het een knijptube is komt er op een hygiënische manier een makkelijke te controleren hoeveelheid uit. waarom is een tube zó hygiënisch? omdat als je bijvoorbeeld een pot hebt, moet je er de hele tijd met je vinger in, die bijna nooit helemaal schoon is, waardoor er allemaal bacteriën bijkomen.





de bodycreams zijn allebei wit van kleur en smeren transparant uit. 
de bodycreams hebben een hele romige textuur, en zijn best dik, maar ook niet té dik, gewoon een hele fijne dikte! de bodycreams trekken heel goed en snel in de huid en laten je huid heerlijk verzorgt achter!



de geuren zijn allebei heel rustig en dus perfect voor elk denkbaar moment van de dag! in de ochtend heel fijn en rustig om mee wakker te worden, in de middag simpel weg gewoon fijn en in de avond lekker om te ontspannen voor het slapen gaan. als we zouden moeten kiezen is Magic Touch het best voor de ochtend, omdat het een rustige maar toch frisse geur is en Mei Dao voor de avond, omdat je hier echt goed kan van slapen. de geuren zijn niet echt te omschrijven, maar echt lekker! mei dao is onze favoriet van de twee, maar Magic Touch is ook heel erg lekker! 



Wij brengen zo ongeveer om de dag tot om de twee dagen wat bodycream, butter of lotion aan, omdat dit wat ons betreft een goede hoeveelheid hydratatie is, en omdat hierdoor je bruine zomer huid, beter bruin blijft! met deze bodycreams hoeven we ons minder vaak in te smeren.



Dus, ja, wij zijn erg te spreken over de bodycreams van de rituals! Ze zijn heel fijn romig en blenden snel met je huid. Ze hydrateren je huid heel goed én ze ruiken ook nog is heel erg goed.

x Irene en Puck




Geen opmerkingen:

Een reactie posten