Pagina's

donderdag 12 juni 2014

ooglook | snelle koper kleurige look

Vandaag hebben we voor jullie een snelle ooglook, die er uitziet alsof je er veel tijd aan hebt besteed, wat je dus niet hebt gedaan! deze look is ook heel handig wanneer je na je werk/school ergens ander naar toe gaat. als je deze look te veel vind voor werk ga dan met mascara de deur uit en doe na werk deze look min de mascara. we gebruiken een paar producten die al vaak zijn voor gekomen, maar dat is omdat ze zo fijn zijn en omdat ze zo goed zijn waardoor ze bijvoorbeeld snel blenden, aanbrengen en verdelen. benieuwd hoe we deze look hebben gemaakt? lees dan snel veder!als je deze look nog doet na school/werk ect. en je hebt nog oogschaduw op neem dan een make-up doekje en vouw hem als het waren om je wijsvinger en veeg voorzichtig de oogschaduw van je oog. als je eyeliner op hebt kun je die er op laten, want bij een snelle look heb je niet echt tijd voor eyeliner. hier dus ook puck's gereinigde oog.
neem je oogschaduwbasis en breng een beetje aan op bijde ogen aan. gebruik een huidskleurige oogshaduwbasis. deze stap is eigelijk optioneel, (zie volgende stap) maar hierdoor blijft de oogschaduw extra goed zitten. je kunt de oogschaduw met een kwastje aanbrengen maar je kunt ook, zoals Irene deed, het simpel weg een beetje op het ooglid doen en dan blenden. als je make-up op iemand anders doet, zoals nu het geval dus was, wees dan wel heel voorzichtig wanneer je jouw vingers gebruikt van je wilt de ander niet pijn doen!
essence I love stage oogschaduwbasisneem nu  deze kopper kleurige cream oogschaduw(basis) en brengen deze aan, gewoon met  je vingers, over het gehele lid en een heel klein beetje in de crease. 
mabelline collor tattoo in on and on bronze 
neem nu een blendingkwast en een rode kopper kleurige oogschaduw en blend deze in de crease, gefocust op de buitenste ooghoek. breng het ook aan op het buitenste gedeelte van het lid, zo ongeveer 1/3 van het lid. 
MAC oogschaduw in copperingneem nu een bruine kopper kleurige oogschaduw en breng deze aan op 2/3 van het bewegende lid, waar dus geen rode kopper kleurige oogschaduw zit. breng het niet aan in de binnenste ooghoek.
blend het geheel en neem een highlighter en highlight je binnenste ooghoek en wenkbrauwbot.
MAC oogschaduw in tempting
MAC lilly-white pigmentbreng je mascara aan en dan ben je klaar!
MAC studio fix mascara
zoals je kunt zien laten deze kleuren je ogen echt er uispringen. de kleuren staan trouwens goed bij elke oogkleur, dus ongeacht je oogkleur zal je oogkleur er echt uitspringen met deze look. we hopen dat je dit artikel leuk vondt en tot het volgende artikel!

Xx Irene en Puck


2 opmerkingen:

  1. hahah, jullie gebruiken tempting echt vaak! is hij dan echt zó mooi?! ik zal van de week wel even kijken bij de MAC in Amsterdam, ik ben benieuwd! x

    BeantwoordenVerwijderen