Pagina's

vrijdag 6 juni 2014

Snelle tip | lipstick langer laten zitten
We hebben even snel een tip voor jullie, dit is een tip waardoor 'zwakke' lipsticks beter blijft zitten! Vandaag gebruiken we als voorbeeld de vernieuwde versie lipsticks van Essence, die wel heel mooi zijn, maar heel zwak in pigmentatie en ook blijven ze niet lang zitten wat wij persoonlijk best vervelend vinden! Dus, kwamen we met een paar stappen waardoor lipsticks zoals die van Essence beter op de lippen blijven zitten en iets meer pigment afgeven.Begin met schone lippen, zonder velletjes, want dat is natuurlijk niet mooi en het zit alleen maar in de weg. hierdoor gaat je lipstick in lijntjes zitten en op velletjes en niet eerlijk verdeeld over de lippen, wat er echt heel vies en lelijk uit!

Als je dus velletjes hebt, scrub je lippen. dat kan natuurlijk met een lipscrub van de winkel, maar je kunt het ook gewoon zelf maken. Neem wat bruine suiker en olijfolie of beter nog kokosolie en mix het, nu is het klaar voor gebruik. Wrijf het goed over je lippen. Je kunt het afspoelen of als het natuurlijk is, kun je het ook aflikken, als je daar comfortabel mee bent natuurlijk.Breng een natuurlijke lipbalsem aan en laat hem goed intrekken. 


Neem nu een doorzichtige lipgloss, die het liefst ook een beetje goed plakt, zoals bijv. de lipglasses van MAC. Vandaag gebruiken we deze lipgloss van essence van een oude special colletion. Deze voelt als water op de lippen, wat wel grappig is, maar belangerijker plakt ook een beetje waardoor hij goed blijft zitten. 

Laat de lipgloss heel even intrekken, zodat hij iets plakkeriger wordt.

             


Neem hierna je lipstick en breng hem aan over de lipgloss, dat klinkt een beetje vreemd maar omdat lipgloss plakt, plakt de lipstick aan de lipgloss en blijft hij heel goed zitten.


Hierna breng je nóg een keer een laagje lipgloss aan, dit is optioneel. we gebruikte een lipgloss met amper kleur, een heel klein beetje oranje. Hierdoor werd de kleur een beetje meer koraal-kleurig. Ja, je kunt dus ook een lipgloss met een kleurtje dat je niet echt ziet maar we de kleur iets veranderd gebruiken!
En dit was het artikel al weer! Je kunt trouwens ook je lipstick matte maken, waardoor hij ook langer zal  blijven zitten omdat matte gewoon langer blijft zitten. Als je wilt dat we daar een blogspost over maken, laat het dan even weten beneden in de reacties! We hopen dat je er iets aan had!

Xx Irene en Puck1 opmerking:

  1. wauw, door de oranje ondertoon van de lipgloss word de kleur van de lipstick ook zooo veel mooier!

    BeantwoordenVerwijderen