Pagina's

zondag 29 juni 2014

make-up look | lichte oogschaduw en fuchsia lippen

                                                                                                  Vandaag hebben we voor de verandering een look met vita! het is een look met licht bronse oogschaduw en fuchsia lippen. De make-up is heel licht en dus perfect voor de zomer! lees snel verder!


Breng als eerst je concealer aan, Vita heeft hier de pro longwear concealer gebruikt van MAC, maar gebruik wat je hebt en je natuurlijk op het moment match. je kunt ook nog foundation aanbrengen, maar dat had Vita niet gedaan. Vervolgens heeft ze een los poeder gebruikt zodat de concealer onder haar ogen goed zou blijven zitten.


Vervolgens is het tijd voor wat bronzer en highlighter. Hier gebruikte Vita de tan up hawaiian bronzer van miss sporty, dit is niet echt een geweldige bronzer maar dit was even wat bij de hand lag. Vita had de bronzer aangebracht op haar tempels en ook had ze wat gecontourd met de bronzer, dus had ze hem ook bij haar wangen gebruikt. als highlighter had ze soft and gentle van MAC gebruikt en die aangebracht op haar jukbeenderen.Daarna had Vita haar wenkbrauwen ingevuld, ze had gimme brow van Benefit gebruikt in medium/dark. Neem een getinte wenkbrauwgel naar keuze en vul je wenkbrauwen in.


En nu de ogen, neem eerst een lichte oogschaduw, all that glitters van MAC, over het hele bewegende lid, de binnenste ooghoek en wenkbrauwbot. Neem vervolgens een hele licht brons kleurige oogschaduw, woodwinked van MAC, en breng deze daar over aan. Neem tenslotte een donker koper kleurige oogshaduw, tempting van MAC, en breng deze in de buitenste ooghoek en crease aan.

Neem daarna een liquid eyeliner en maak een dun lijntje met eyeliner én een flick. Top het af met mascara op je boven en onderste wimpers. Hier gebruikte Vita de million lashes so contour mascara van L'oréal.


Eindresultaat van de ogen, helaas kun je het niet heel goed op de camera zien.En dan voor de lippen ging Vita voor rebel van MAC met eos lippenbalsem er onder. Door de lippenbalsem blijven je lippen verzorgt maar blijft je lipstick minder lang zitten én wordt de kleur iets anders. 


En dit is dan hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. 

hopelijk vonden jullie het een leuke look en tot het volgende artikel!
Xx Vita, Irene en Puck

1 opmerking: