Pagina's

maandag 7 april 2014

Mac oogschaduw revieuw 'exspesive pink'


 En ja hoor, we hebben weer een Mac revieuw voor jullie, vandaag revieuwen we een oogschaduw (al weer, hahah), deze heet exspensive pink. zoals je wel kunt raden aan de naam is de oogschaduw roze met gouden shimmers. maak je geen zorgen het is niet echt ROZE, nee, hij is eerder licht roze met licht oranje en bruine ondertoon. het is dus een hele unieke kleur! benieuwd naar deze mooie en speciale oogschaduw van mac? lees snel veder!
de verpakking van een mac oogschaduw is mooi en simpel. ook beschermd het de oogschaduw goed, wij vinden het hulsel van de oogschaduw dus altijd heel fijn. 


de oogschaduw heeft een licht roze kleur met gouden glitters. dit is een hele draagbare kleur maar toch wel weer even wat anders dan normaal, dit is echt een hele bijzondere kleur! deze kleur kun je dus gerust naar school of werk dragen, maar het is wel net weer even iets anders dan je normaal draagt. hier zie je hem geswachts op onze arm, de kleur is in het echt veel gepigmenteerder maar de kleur was heel moeilijk te fotograferen. wel valt de kleur een beetje weg op onze huid, maar dat kan ook gewoon komen door onze huidskleur/ondertoon hoewel we een vrij lichte tint hebben met allebei een gele ondertoon (irene redelijk, puck een hele sterke gele ondertoon).op het oog verwerkt in een look. je ziet hem hier gewoon op het bewegende ooglid, maar binnen kort volgt nog een artikel van een andere look met exspesive pink. een crease kleur, misschien een beetje highlighter en meer heb je echt niet meer nodig met deze mooie en speciale kleur! perfect voor in de ochtend wanneer je meestal niet echt veel tijd hebt!

verkoopinformatie:
mac oogschaduw
exspensive pink
17 euro

en dat was ons revieuw al weer, hopelijk vond je het leuk en handig! we gaan binnenkort beginnen met op een vaste dag uploaden, wat lijkt jullie het fijnst? wij dachten aan zaterdag, zondag of dinsdag.

Xx Irene en Puck

1 opmerking: