Pagina's

zaterdag 29 maart 2014

face's of the day #1 in plaats van face of the day, face's of the day omdat we met z'n tweeën zijn, een dubbel artikel dus! vandaag laten we zien wat onze look voor de dag is, en we leggen natuurlijk ook wat er bij uit en vertellen wat over de produtcen die we gebruiken. je zult ook een aantal van onze dagelijkse producten tegen komen, en je zult ook merken dat we sommige producten allebei hebben, of producten van elkaar hebben geleend, ook is de make-up vrij simpel omdat we niet echt iets speciaals hadden voor die dag. dit is geen tutorial, dus we gaan het jullie niet echt stap voor stap uitleggen, benieuwd? lees snel veder..
concealer, Mac pro longwear in NC20

foudation, nyc foundation  sand
poeder, essence poeder in medium 

highlighter, mac pigment in lilly-white
wenkbrauwpotlood, Hema wenkbrauwpotlood in de kleur 11
oogschaduwbasis, essence I love stage eyeshadowbase
oogschaduw, nyc oogscaduw doosje 815 best of broadway oogschaduw van Mac tempting, Mac oogschaduw in amorous alloy en een witte Invite oogschaduw.                                                                                         eyeliner, catrice eyeliner in 010 dating Joe Black
lippenbalsem, body shop lip butter in pink grapfruit
mascara, sephora full action mascara primer, body shop tea tree pore minimiser primer
concealer, MAC pro longwear concealer in NW 20
CCcream, maxfactor cccream in 50 natural
poeder, Miss sporty so clear powder 001 transparent
highlighter, Mac pigment in lilly-white
wenkbrauwpotlood, Hema wenkbrauwpotlood in 11
wenkbrauwgel, essence lash & brow gel
oogschaduwbasis, essence I love stage eyeshadowbase
oogschaduw, mac oogschaduw in tempting, Hema wenkbrauw kit 01 en essence oogschaduw in 53 pop eye, mac oogschaduw in amorous alloy en mabelline color tattoo in 35 on and on bronze
eyeliner, catrice liquid eyeliner in dating joe black
lippenbalsem, lush lippenbalsem honey trap
mascara, max factor clump defy mascara in waterproof

omdat onze oogmake-up zo makkelijk is besloten we om het toch even snel te vertellen wat we hebben gedaan!Puck heeft eerste de oogschaduwbasis aangebracht en vervolgens bracht ze temting aan op 2/3 van het ooglid vanaf de binnenste oohoek en daarna deed ze amorous alloy aan op 1/3 van het bewegend ooglid vanaf de buitenste ooghoek. daarna bracht ze een bruine-paarsige kleur in de crease uit het NYC palletje en een witte oogschaduw van Invite op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. daarna maakte ze het af met eyeliner en mascara.
Irene begon ook met de oogschaduwbasis en vervolgens bracht ze de oogschaduw van Hema aan met een grote blendingkwast in haar crease. daarna pakte ze amorous alloy en bracht die ook aan in de crease en vervolgens blenden ze dat heel lichtjes. daarna nam ze de color tatto van mabelline en bracht die aan over het llid en bracht daar weer heel lichtjes tempting van mac overheen. daarna pakte ze de dove zwart van essence en bracht die aan op het einde van haar lid vanaf de buitenste ooghoek. vervolgens blenden ze alles uit en als laatste bracht ze eyeliner en mascara aan.

en dit was het voor dit artikel, als je suggesties hebt laat ze dan horen in de comment en vergeet niet elke week een keer ons blog te bezoeken voor een weekelijks artikel! 

XX Irene en Puck1 opmerking: