Pagina's

dinsdag 25 maart 2014

Revieuw: mabelline fit me stick foundation
Op zoek naar een nieuwe foundation? wij hebben deze van mabelline voor jullie getest, en dit is een hele grappige foudation, het is namelijk een stick foundation net zoals je ook wel stickconcealers tegen komt! ook heeft de foundation in het midden een hydraditerende kern. vandaag in ons revieuw vertellen wij jullie of deze het kopen waard is of beter niet!de stick is kwa verpakking echt heel handig, het neemt handig mee en knoeit of lekt niet. en omdat het een stick is gaat ook er ook geen product in de dop zitten wat nog wel is wil gebeuren met foundations in tubes of flesje's, wat vies en onhandig is. bovendien ziet de verpakking er wel mooi uit. dus ja, de verpakking gaat sowieso door de test!


zoals je kunt zien krijg je niet al te veel product, maar je hebt lang niet zoveel nodig al je nodig hebt met vloeibare foundation en het is ook geen duur product, dus wij vinden het niet echt een probleem.


zoals je kunt zien heeft de foundation een witte kern. deze voelt als je er overheen gaat best verzorgend aan, maar hydrateerd de huid niet echt, denk dus niet dat je geen dagcreme meer aan hoeft te brengen, dat moet je toch wel. maar de kern maakt het wel smeerbaarder, maar nog steeds is het echt een stevige creme, en echt geen vloeibare foundation.


op Irene's gezicht, met concealer onder haar ogen, en overige makeup. 
we raden wel aan om een highlighter te gebruiken met deze foundation omdat hij redelijk mateerd, maar niet te erg. normaal gebruiken we geen matte of bijna matte foundation, omdat het meestal gewoon niet zo natuurljk er uit ziet, maar deze vinden we er toch wel heel natuurlijk uitzien, maar een highlighter is dus wel een must. zoals je kunt zien heeft de foudation een niet al te sterke dekking. ook voelt de foundation heel fijn aan. zoals je kunt zien is de foundation best natuurlijk, je kunt het niet zien tenzij je er wel heel dichtbij op zit, dus hij valt niet echt op, wat natuurlijk iets heel belangerijks is.


de foundation is het best voor mensen met vettig, gemengde of normale huid, omdat het voor droge huid, soms een beetje droog kan zijn, maar het ziet er dan niet raar uit. wel is het heel handig voor bijvoorbeeld gym of een warme dag omdat het licht mateerd, en de (verkeerde) glans weg houdt. wij hebben allebei een droge huid, Irene meer dan Puck, en wij merken dus wel dat we met deze foudation onze dagcreme niet een keertje kunnen overslaan als we haast hebben. conclusie:
deze foundation vinden we wel heel goed, maar niet zo heel erg voor ons huid typen. heb je vettig, gemengde of normale huid? dan is deze foundation heel goed voor jou. wij zullen deze foundation alleen gebruiken als onze huid heel goed gehydrateerd is, omdat het anders er niet mooi uit ziet en raar aan voelt. gebruik ook een highlighter omdat deze foundation je gezicht redelijk matteerd. ook brengen wij alleen poeder aan onder onze ogen omdat we daar concealer dragen.

verkoopinfo:
mabelline fit me! stick foundation
te koop in 6 verschillende tinten
10-14,99 euro
9 ml

hopelijk vond je het revieuw leuk en behulpzaam, laat in de reacties suggesties achter voor nieuwe artikelen en tot dan!

Xx Irene en Puck


2 opmerkingen: