Pagina's

zondag 20 april 2014

5 mac producten om mee te beginnen
Vandaag hebben we 5 producten van mac bij elkaar gezocht, die wij aanraden om mee te beginnen. We hebben dus 5 categorieën: wenkbrauwen, ogen, dekking, lippen en highlighter. en of je nu begint met make-up, mac make-up of dat je al heel veel make-up hebt, dit zijn echt goede producten die iedereen kan gebruiken en die je niet zullen teleurstellen. benieuwd wat wij je aanraden? lees en kijk dan snel veder!
1. wenkbrauwen
Brun: is een van onze favoriete wenkbrauw producten, omdat het er heel natuurlijk en vooral mooi uitziet en omdat het heel makkelijk is. oorspronkelijk is het natuurlijk een oogschaduw dus kan kan het ook goed op je ogen gebruiken voor bijvoorbeeld een bruine smokey eye, in de crease of onder het oog. 


brun heeft een satin finish, wat inhoud dat het niet matte is maar ook niet glinsterd. het heeft een soort glans, als zijde. dat merk je ook aan de textuur en pigmentatie van de oogschaduw. hij is heel zacht van textuur en de pigmentatie is iets minder gepigmenteerd dan je normaal hebt met mac oogschaduws, maar dat is juist heel erg fijn omdat je dan de kleur echt kunt opbouwen. zo pak je dus ook niet in een keer veel te veel kleur, dan zou je wenkbrauw super donker zijn!


dit is de kleur stevig aangebracht op de hand, en nee, hij is niet glitterig, er zat al highlighter op de hand.hier zie je brun in Puck's wenkbrauwen, Irene had het hier aangebracht maar het ging niet helemaal perfect, maar nog steeds zag het er goed uit! als je jouw wenkbrauwen wilt invullen met poeder, neem dan een schuin afgesneden kwastje.
prijs: 17 euro2. oogschaduw
Tempting: heeft een lustre finish dat houdt in dat er veel glitters in zitten, op het ooglid ziet het er bij tempting er meer uit als een soort glans verder is tempting een koper kleurige oogschaduw.


tempting is wel voor iedereen die naar een feest gaat, of uit gaat, goed maar als je ook donkere koper kleur overdag durft te dragen is hij ook prachtig voor overdag. wij dragen heel graag koper kleur, maar we dragen ze meestal in de herft en winter, dat is dan ook echt de periode dat onze make-up heftiger is overdag dan in bijvoorbeeld de lente. in de lente en zomer dragen we hem dus veel minder maar het blijft een aanrader!


op de hand, hier kun je de kleur goed zien als hij mooi gepigmenteerd is aan gebracht, maar je kunt hem natuurlijk ook lichter aanbrengen.
prijs: 17 euro


3. concealer
de pro long wear, zoals je kunt zien hebben we er allebei een en dat is niet voor niets! dit is duidelijk de beste concealer die we ooit geprobeerd en/of gehad hebben! hij dekt goed, blend goed en blijft bijna de hele dag zitten, ook is er een enorme keuze uit ondertonen en tinten, deze concealer is eigelijk alles wat je van een goede concealer verwacht!

links is de kleur die Irene op het moment gebruikt, ja ze is echt ongeloofelijk bleek op het moment, nog van de winter. de rechter is dan natuurlijk van Puck, je kunt het niet heel erg zien op de foto, maar Puck's concealer heeft een hele sterke gele ondertoon, omdat zij dat ook heeft.


Irene: NW20, een heel klein beetje te roze maar wel prima.
Puck: NC20, heeft een hele sterke gele ondertoon.
we hebben allebei de tint 20, maar omdat de ondertonen verschillen verschillen ook de kleuren.
prijs: 18 euro


4. lippen
Diva, dit is een echte klassieker, diva kun je ook overdag dragen of juist in de avond. nu moeten we wel zeggen dat we Diva meer dragen in de herfst en winter, maar het blijft een geweldige lipstick! het is een matte lipstick en blijft als een muur op je lippen zitten. eet gerust een hele maaltijd, of ga een avondje uit en hij blijft zitten!
in de lente dragen we diva wat minder, maar nog steeds wel regelmatig, maar in de herfst en winter is dit echt een must-have. nu is de lipsticks van Puck, maar omdat hij zo mooi is leent Irene hem ook vaak in de herfst of winter. ook heel leuk voor een fees waar voor je niet te ver wilt gaan met je make-up, want het is een hele draagbare en geschikte kleur.
prijs: 18,50


5. Highlighter
lilly white: lilly white is eigenlijk een pigment dat betekend dus dat hij multi functioneel is, Je kan hem gebruiken als oogschaduw (heel mooi in je binnenste ooglid), als highlighter (waar wij hem dus voornamelijk voor gebruiken) en ga zo maar door, eigenlijk alles wat je maar kan bedenken! lilly white is een pigment (nu even highlighter) die niet helemaal wit is maar naar geel toe gaat waardoor het op je gezicht wat subtieler er uit ziet. dit is dus echt een perfecte kleur voor mensen met een gele ondertoon zoals wij hebben, maar is ook mooi als je een roze ondertoon hebt. ook is een pigment goedkoper dan een echte highlighter in een grote pan en hulsel, die zijn vanaf 30 euro. en ja, een pigment is duurder dan de meeste 'kleine' dingen zoals een oogschaduw of lipstick, maar je doet hier echt je hele leven mee. oke, misschien als je een make-up artist bent, en dit op iedereen gebruikt dat je het op maakt, maar voor dagelijks gebruik is dit echt belachelijk veel!
hahaha, oke, we hebben hem hier dus op de hand aangebracht maar hij ziet er veel minder mooi uit dan in het echt. dus ga zeker even langs bij mac om het te swachten en vraag ook even aan de make-up artist of ze hem wilt opdoen, je zult hem heel mooi vinden, maar schrik niet als ze te veel aanbrengt, dat doen ze altijd..hier zie je nog even een close-up van het pigment
prijs: 21 euro

en dit waren onze 5 mac porducten die wij aandraden om mee te beginnen. en even voor de duidelijkheid, dit waren niet allemaal onze 1e producten, maar als je eerst iets van mac koopt weet je meestal nog niet echt wat je het best kan kopen. dus dit is heel handig als je met mac wilt beginnen en je wilt echt producten waar je iets aan gaat hebben. ook is dit natuurlijk heel handig voor wanneer je juist al producten hebt van mac, want dit zijn natuurlijk hele mooie en bruikbare producten.

Xx Irene en Puck


2 opmerkingen:

  1. mooi artikel, hier heb je echt iets aan! jullie zijn echt goede bloggers en maken voor een beginnend blog mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! ik ga de oogschaduw voor de wenkbrauwen kopen en de concealer, de lipstick heb ik al!

    BeantwoordenVerwijderen