Pagina's

zondag 27 april 2014

dagelijkse make-up producten voorjaar 2014

laatst kregen we een verzoek om onze dagelijkse producten te laten zien, dus bij deze, onze dagelijkse make-up producten.we zijn natuurlijk met zijn tweeën dus hebben we misschien iets meer dan dan dat je bij andere mensen ziet, veel producten hebben we ook hetzelfde dus dan hoefde we er daar maar een van in te doen, benieuwd? lees dan snel verder






gezicht:

mac pro longwear concealer in NW20 en NC20: dit is onze favorieten concealer, en we hebben hem dan ook allebei en dat is niet voor niets. klik voor een revieuw even op de link (zie begin stukje, tekst 'pro longwear').

essence mattifying compact powder in 10 beige: dit poeder vinden we allebei een heel goed poeder. we weten niet of het vergelijkbaar is met een poeder van bijvoorbeeld mac, maar het is een heel fijn poeder en doet zijn werk goed zonder teveel dekking toe tevoegen.


mac pigment in  lily-white AA3: dit pigment wordt echt misdadig veel gebruikt door ons, en vooral Irene. ze gebruikt hem altijd, dus op haar zelf maar ook als ze make-up op andere doet zoals Puck of haar zus. dit pigment komt van de limeted edition collectie fantasy of flowers, dus als je hem wilt hebben wees er dan snel bij voor dat hij weg is! 


ogen

essence I love stage oogschaduwbasis: we moeten we toegeven dat de kleur een beetje raar is  van deze oogschaduwbasis, een beetje oranje, maar dat beïnvloed niet de kleuren van de oogschaduws dus dat is niet erg. de oogschaduwbasis doet zijn werk heel erg goed. oogschaduw grijpt zich echt goed vast aan de oogschaduwbasis en is opbouwbaar zonder gelijk fall-out.

miss sporty palletje: dit zijn 4 standaard warme bruine glitter tinten, waar mee je heel veel verschillende looks kunt bedenken. de pigmentatie is goed en ze brengen heel erg gelijkmatig aan. je kunt niet echt fout gaan met het kopen van dit palletje, hij is spotgoedkoop en hij werkt ook nog is goed.

Mac oogschaduw in tempting: hier is er een revieuw van. dit is een donkere warme koper kleurige oogschaduw. wij dragen deze op het moment wel minder dan normaal, omdat het wel meer een herfst en winter kleur is, dus meestal in de weekenden dragen we hem.

invite witte oogschaduw: dit is een basic matte witte oogschaduw. de kleur is echt puur wit, en niet gebroken wit zoals je meestal tegen komt. de oogschaduw brengt gelijkmatig aan en geeft ook nog is goed pigment af. wij gebruiken deze oogschaduw op het wenkbrauw bot en in de binnenste ooghoek.

Catrice eyeliner in dating joe black: dit is een super handige liquid eyeliner. hij is makkelijke en heel mooi. als het opgedroogd is heeft het een mooie matte zwarte finish. je kunt gemakkelijk snel in een of twee keer een dun lijntje langs de wimperrand van je oog trekken. ondanks dat hij low-budget is, is dit onze favorieten eyeliner die we hebben geprobeerd, we hebben hem dan ook niet voor niets allebei.


wenkbrauwen 

Mac oogschaduw in Brun: (deze staat bij de producten voor de ogen)
brun heeft een satin finish, wat inhoud dat het niet matte is maar ook niet glinstert. het heeft een soort glans, als zijde. dat merk je ook aan de textuur en pigmentatie van de oogschaduw. hij is heel zacht van textuur en de pigmentatie is iets minder gepigmenteerd dan je normaal hebt met mac oogschaduws, maar dat is juist heel erg fijn omdat je dan de kleur echt kunt opbouwen. zo pak je dus ook niet in een keer veel te veel kleur, dan zou je wenkbrauw super donker zijn!
(dit stukje komt uit onze vorige artikel waar we Brun ook al beschreven)

















lippen

mac creamsheen lipstick in cream in your coffee: dit is een nieuwe verslaving, deze lipstick is nog best nieuw (je zult hem nog tegen komen in een shoplog), maar we vinden hem zo mooi. het is een kleur die nét iets mooier is dan je eigen lipkleur. heel natuurlijk dus en perfect voor elke dag. echt een aanrader! op de foto draagt Irene de lipstick.

Lush lippenbalsem in honey trap: dit is een natuurlijke lippenbalsem waar je niet echt heel veel verkeerd over kan zeggen. hij doet goed zijn werk en je raakt er niet verslaafd aan omdat hij dus natuurlijk is.

dit waren onze dagelijkse make-up producten, misschien dat we nog een keer een artikel maken met onze gezichts verzorging. maar in ieder geval, wat zijn jullie dagelijkse producten?

Xx Irene en Puck

2 opmerkingen:

  1. mooie producten! mijn dagelijkse producten zijn, maxfactor stay flawless foundation, mac studio sculpt, concealer, rimmel poeder, maxfactor blush, rimmel geleyliner in bruin, chanel mascara en een oogschaduwdoosje van mac! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mijn dagelijkse porducte zijn anastasia browpowder en benefit mascara!

    BeantwoordenVerwijderen