Pagina's

zondag 4 mei 2014

lente look #2 2014 met exspensive pink van mac

vandaag hebben we weer een lente look voor jullie! deze look is heel fris en licht, en is omdat deze look zo licht is, kan iedereen hem gewoon dagelijks dragen. we hebben een mix van drugstore en high-end merken omdat je echt niet altijd alleen maar high-end nodig hebt! benieuwd hoe je deze look maakt? klik dan snel op 'meer lezen' of op de titel!

we beginnen met de wenkbrauwen en vervolgens de ogen omdat als je nog fall-out krijgt van de oogschaduw, kan je dat nog weg halen. wij vullen vandaag onze wenkbrauwen in met dit potloodje van Hema in de kleur 11.


neem nu een oogschaduwbasis, je kunt natuurlijk gebruiken wat je wilt maar kies wel iets zonder kleur of iets huidskleurigs. wij gebruiken de I love stage oogschaduwbasis van essence en blenden dit gewoon uit met onze wijs en ringvinger.
daarna nemen we deze eyeliner van catrice, dit is de liquid liner in 010 dating joe black en maken een dun lijntje bij bijde ogen.


nu nemen we een matte nude kleur die iets donkerder is dan onze huidskleur en brengen deze met een groote zachte blendingskwast aan in de crease, en deze zal ook om het ooglid komen, maar dat is niet erg want dat is de bedoeling. hierdoor zullen onze kleuren beter met elkaar blenden.

nu nemen we een matte bruine kleur naar keuze, zo lang hij maar niet te donker is en brengen deze heel erg lichtjes aan in de crease met een zachte blendingkwast. dit is dus ook erg licht, omdat we het met een zachte en losse blendingkwast aanbrengen maar het is meer voor wat extra dimensie.

nu nemen we een highlight kleur en brengen deze aan op het wenkbrauwbot en binnenste ooghoek, wij gebruiken een pigment van MAC, lilly-white.
nu nemen we nog een oogschaduw van MAC, deze heet expensive pink en deze brengen we aan over het hele bewegend ooglid, wees hier niet zuinig mee, want dit is zo'n mooie kleur! expesive pink raden wij van harte aan, je gaat hier eeuwig mee doen, en je kunt deze kleur altijd gebruiken, gebruik de kleur alleen niet onder je oog, dat ziet er een beetje raar uit..


nu nemen we deze bruinige/bordo oogschaduw van nyc, uit het 815 best of broadway palletje en nemen een klein rond blendingkwastje en dippen hem er voorzichtig in de oogschaduw. we brengen hem aan in de crease en op de buitenste ooghoek zoals op de foto.

de mascara komt later als de gezichts make-up er op zit..

 

breng je gezichts make-up aan, vandaag hebben we gekozen voor alleen concealer, dit is natuurlijk de pro longwear concealer, hoe kan het ook anders.
poeder het vervolgens af met een licht poeder naar keuze, gebruik wat je hebt en fijn vindt. als je een nieuwe poeder gaat kopen, koop dan een poeder dat zou fijn (fijn in de vorm van bijv. fijne korrels, deeltjes ect.) mogelijk is, voor een natuurlijke look.nu nemen we weer het pigment lilly-white en highlighten we onze neusbrug, jukbeenderen, cupido'sboog en kin. je kunt natuurlijk ook nog contouren met bronzer maar daar zijn we persoonlijk op het moment niet zo fan van.


krul je wimpers met een wimperkruller en breng je favorieten mascara aan.

en nu de lippen.
wij gebruiken vandaag cream in your coffe van mac, de finish is cremesheen (zeg kriemshien) maar kies gerust iets anders als je niet perse gelijk een nieuwe lipstick wilt kopen. hier heeft Irene hem heel licht op maar het kan ook heel gepigmenteerd! wij hebben er nu alleen voor gekozen om de lippen heel rustig te houden omdat exspesive pink al best wel er uitspringt. 

en dan ben je klaar! deze look is prima voor elke dag, en wat ons betreft al helemaal voor de lente! hij is lekker fris en licht, maar toch heel mooi! je kunt natuurlijk gebruiken wat je hebt, je hoeft echt niet alles te kopen (tenzij je niks vergelijkbaars hebt), maar voor de mac oogschaduws raden we je wel aan om die te kopen omdat mac gewoon zo goed is en je look zal de hele dag goed zit. bovendien zijn mac oogschaduws onze favorieten oogschaduws, en dat is niet voor niks!

Xx Irene en Puck

1 opmerking: