Pagina's

zondag 11 mei 2014

Shoplog + stapelrevieuw











 we kopen eigenlijk regelmatig wel wat, van make-up en kleding tot tijdschriften. en natuurlijk maken we niet elke keer een shoplog, maar nu hadden we best wel wat make-up gekocht en een haarproduct dus leek het ons wel leuk om voor een keertje te laten zien wat we hebben gekocht. sommige producten hebben we al gebruikt, omdat we het zo graag wilde proberen. een aantal dingen komen uit Amerika. ook is dit gelijk een stapelrevieuw omdat we dan gelijk twee vliegen in een klap mee nemen. de revieuws zijn allemaal vrij kort omdat het artikel anders veel te lang zou worden, maar het geeft redelijk wat informatie. benieuwd wat we van onze nieuwe aankopen vinden? lees snel veder.


voor het haar hebben we maar één ding gekocht, namelijk deze 04 spectaculaire slag hairspray van andrélon. dit is eigenlijk twee in een. het is een spray voor slag, en is ook een haarspray zodat de slag blijft zitten. je zou dit dus ook gewoon kunnen gebruiken om bijvoorbeeld je vlecht te fixeren, maar het is wel plakkeriger dan een normale haarspray. we zijn vergeten om een foto te maken, maar het is echt een heel erg fijn product, je kunt als je wilt het ook even googlen zodat je weet hoe hij er uit ziet, sorry!







voor de ogen hebben we alleen drie MAC oogschaduws gekocht, omdat wij ze tot nu toe heel fijn vinden. we hebben drie kleuren, woodwinked, coppering en all that glittters. ze hebben allemaal een warme ondertoon, ze hebben dan ook allemaal een koper-achtige kleur hoewel ze toch allemaal wel verschillen vooral coppering.



swachtes van de kleuren: coppering, woodwinked en all that glitters.
zoals je kunt zien is coppering behoorlijk rood, woodwinked een lichte koperkleur en all that glitters een lichte kleur met een goude ondertoon. 
coppering vinden wij het best voor in de crease en de buitente ooghoek, woodwinked voor op het lid en all that glitters als highlighter of op het lid.


coppering


woodwinked


all that glitters


ook voor de ogen hebben we allebei deze mascara en eyeliner van Hema gekocht in een bruine kleur. en laten we er even snel door heen gaan. de eyeliner is super, echt een aanrader, de mascara heeft een flut borstel maar match perfect met de eyeliner waardoor je niet ziet dat het bruin is maar wel het effect krijgt van bruine eyeliner en mascra, een rustigere look en meer nadruk op bijv. je gezicht op lippen.

















voor de lippen hebben we twee lipstick van MAC gekocht, namelijk ruby woo en cream in your coffee. roby woo is een must-have kleur, je kunt niet fout gaan met een basic rood! maar ondanks dat het een beetje z'n kleur is die iedereen draagt, is deze kleur toch anders. hij is echt heel erg mooi en matte!
cream in your coffee is een kleur die net even wat beter er utiziet dat je eigen lipkleur. perfect voor elke dag, maar vooral bij zware make-up omdat de lipstick het wat zachter maakt. draagt deze kleur niet met bruine mascara en/of eyeliner omdat dat het ook zachter maakt en samen is het een beetje teveel en geeft het een oude look. misschien als je moeder, oma ect. bent dat die combo wel goed gaat, maar als tiener wil je dat niet!




dit is hoeveel je krijgt, niet echt heel veel maar wij vinden dat prima. de kwaliteit is zo goed dat we het niet erg vinden. als hij ooit op gaat kopen we zo weer een nieuwe, want MAC lipsticks zijn het echt waard!


Ruby woo is een matte lipstick hij brengt wel wat stroever aan dan normale matte lipsticks van MAC zoals diva, maar daardoor blijft hij ook ongeloofelijk goed zitten.






voor het gezicht hebben we maar één MAC product, een highlighter. maar niet zomaar een highlighter, nee, soft and gentle! dit is, voor wie het niet weet, de bekendste highlighter van mac! de highlighter is super gepigmenteerd en heeft een roze ondertoon. eigelijk wouden we deze eerder, maar omdat hij een roze ondertoon heeft, en wij een gele, gingen we toen voor lilly-white (klik hier).



een close-up van soft and gentle 




de verpakking vinden we ook echt heel mooi, je wordt er bijna een beetje hebberig van!


ook voor het gezicht hebben we een poeder van wet n wild. en we hebben hier niet echt heel veel over te zeggen maar we vinden het een fijn poeder. het heeft een hele sterke gele ondertoon wat wij heel fijn vinden, en wat ook handig is dat als je bijv. een te roze bbcream hebt je die meer geel kan maken door dit poeder daarna te gebruiken.

dit was ons shoplog met korte revieuws er bij, we hopen dat je het leuk en handig vond, we willen nog Vita bedanken voor het meenemen van een aantal dingen uit Amerika en tot volgende zondag!

Xx Irene en Puck


3 opmerkingen:

  1. hahah MAC verslaafd! nja, ik heb niks te zeggen, ik ben het ook maar het is dan ook echt een heel erg goeed merk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahah MAC verslaafd! nja, ik heb niks te zeggen, ik ben het ook maar het is dan ook echt een heel erg goeed merk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahhah, klopt het is een heel fijn merk voor een redelijk betaalbare prijs

      Verwijderen