Pagina's

zondag 9 maart 2014

revieuw mac: amorous alloyvandaag reviewen we weer eens een oogschaduw van Mac, al is deze wel onze eerste oogschaduw van mac met extra dimension, dus dat werd tijd!! door dat deze ooogschaduw extra demension is, is hij wel iets duurder dan normaal de oogschaduws van mac, ze kosten namelijk 21 en normaal kosten ze 17, dus we gaan nu kijken of het het waard was!

als aller eerst gaan we kijken naar de verpakking: wij vinden deze echt super mooi! als goed kijkt door het glaasje waar je de oogschaduw ziet, zie je naast een soort van mooie bobbel en daar naast alle maal kleine woordjes Mac er in gegraveerd dit is in tegen stelling tot de normale oogschaduw's van Mac, die gewoon plat zijn zonder wat dan ook er op.


zo als je op de foto ziet heeft deze oogschaduw een rode ondertoon wat wij mooi vinden maar waar je wel mee moet oppassen want het lijkt anders al snel als of je geslagen bent of een ontstoken oog hebt. wij vinden het persoonlijk iets mooier als je dan ook in het midden een gouden toon doet en dan deze oogschaduw aan de buiten kant.

op onze hand geswatchts, rechts dik op gebracht en links dun.
over het hele ooglid, dit is dus wat wij niet zo mooi vinden maar binnen kort komt er een oo look en dan zie je hoe wel! puck is een beetje verkouden en het lukte haar daar door niet zo goed om haar mascara mooi op te brengen

de extra dimension oogschaduws van mac blijven 6 uur zitten, en elke extra dimension oogschaduw heeft een andere finish waardoor ze niet allemaal in kleur veranderen maar ook in hoe ze er uit zien, bijv. dat ze een glans hebben, dat ze mat zijn of glinsteren als je beweegt. er zitten 8 kleuren in de hele collectie. klik hier om ze allemaal te bekijken.


door de rode ondertoon is deze kleur goed  geschikt voor alle seizoenen! in de lente kan je er mee een ooglook maken met wat meer roze tinten, in de winer, en vooral herfst weer met wat warmere tinten en ga zo maar door! kort om, het is een multifunctionele kleur waar je dus veel aan gaat hebben!in het kort: 
wij vinden het zeker waard om nog meer te betalen voor een oogschaduw dan je al doet voor een mac oogschaduw omdat dit een speciale collectie is en de kleuren niet anders te koop zijn. bovendien zijn je niet rampzalig veel duurder, wij vinden het wel mee vallen. ja, wij raden deze collectie aan, aan iedereen!

verkoopinformatie:
mac oogschaduw in amorous alloy
extra demension oogschaduw
prijs: 21 euro

hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen, als je suggesties hebt, laat die dan (graag) achter in de reactie's en laat ons weten wat je er van vindt, zou jij ook 21 euro voor z'n oogschaduw?

Xx Irene en Puck


5 opmerkingen:

 1. leuk artikel, maar waarom zitten de foto's zo raar aan de zijkant?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja daar zijn we aan het werken, de computer doet wil ze niet in het midden zetten.
   maar bedankt voor je reactie!

   Verwijderen
 2. o ja, nu is hij al weer normaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee, ik volg jullie blog al een tijdje en vroeg me af of jullie een artikel kunnen mken met jullie everyday producten? X rina

  BeantwoordenVerwijderen