Pagina's

dinsdag 4 maart 2014

catrice oogschaduw in talk like an egyptian
opzoek naar een low-budget oogschaduw? vandaag testen we deze low-budget oogschaduw van Catrice, in deze gouden kleur met super veel shimmers. wij zijn heel benieuwd omdat we nog nooit een oogschaduw van Catrice hebben gehad, dus dat werd wel is tijd. benieuwd of deze oogschaduw goed is, of juist een ramp? lees dan snel veder..

de verpakking spreekt ons eigenlijk heel erg aan! het heeft net zoals bij bijvoorbeeld essence een doorzichtige bovenkant, waardoor je goed kunt zien welke kleur je pakt. dus als je in de ochtend geen pallet gebruikt pak je niet de verkeerde oogschaduw. wij vinden dit dus altijd een bonus, omdat het dus veel overzichtelijker is.

op naar de swatches! we vrezen wel een beetje dat het praktisch een glitterboel wordt en dat het meer een soort top-coat is, maar we zullen zien.zoals je kunt zien geeft de kleur redelijk pigment af, niet super goed, of echt opbouwbaar zoals heel goed kan bij mac oogschaduws. het is wel heel zacht, maar echt heel erg korrelig waardoor de oogschaduw overal naartoe gaat. als je het op je ooglid aanbrengt zitten er overal glitters op je gezicht!en hier over een nude oogschaduw, zoals je kunt zien is het best wel mooi, het maakt het niet heel anders, maar toch wel een beetje.op het ooglid, na dit zat Irene's gezicht helemaal onder de glitters, zelf haar voorhoofd! je ziet de kleur niet heel goed, een heel klein beetje. je ziet het wel beter in het echt, maar in het echt kun je ook heel goed zien dat de oogschaduw niet goed verdeeld is over het ooglid omdat je het echt niet gelijk kan aanbrengen of blenden.in het kort
tja, het is niet echt een aanrader. het pigment is wel oke, maar er is zo veel fall-out, en je kunt het niet goed verdelen over het ooglid! als top-coat is hij al beter, maar nog steeds: zo veel fall-out! stel, je gaat naar school/werk en je hele gezicht zit onder de glitters! het is wel jammer, want over andere oogschaduws van catrice hebben we wel heel veel goeds gehoord, misschien toch nog maar een paar andere mono's oppakken. dus nee, tenzij je glitters overal over je gezicht wil is dit niet echt bepaald een aanrader. wat je wel zou kunnen doen is eerst je oogmakeup doen, en terwijl je dat doet een tissue onder je oog houden, maar dan verdeeld de oogschaduw nog steeds ongelijk!

verkoopinformatie:
catrice oogschaduw 
talk like an egyptian
prijs: 2,79 euro per mono

dit was het alweer! heb jij ook evaring met catrice oogschaduws? en zo ja, welke vondt je fijn of juist niet? of als je geen evaring hebt met catrice oogschaduws, welke wil je proberen?

xx Irene en Puck

1 opmerking:

  1. jaa, wat jammer dat hij zo slecht is! ik heb een aantal mono's van catrice en de meeste zijn wel fijn! dus kijk zeker nog even naar de mono's!

    BeantwoordenVerwijderen