Pagina's

woensdag 26 februari 2014

mac lipstick in rebel


weer een nieuw mac revieuw! deze keer deze lipstick rebel, die (gelukkig) in het vaste arsortiment zit. deze lipstick heeft een satin finish, wat inhoudt dat hij niet echt glanzend is maar dat je toch een klein glansje ziet. de kleur is ook heel gaaf, vinden wij dan. in het huls lijkt het wel een diep wijnrode kleur, maar op de  lippen, zonder lipliner, zoals je later kan zien, kun je goed zien dat het niet zo is. de kleur is een beetje een mengeling tussen bordo rood en paars. heel uniek, de naam is ook heel begrijpelijk, rebel, dat past er nou echt bij! zelf vinden wij de kleur heel mooi, er is alleen wel een nadeel.. lees snel veder...

namelijk dat wanneer je de lipstick van je lippen afhaalt blijf je kleur zien, niet de kleur van de lipstick zelf maar een meer rood-rozige kleur, en soms als je lippen droog zijn roze spikkeltjes.
maar wat je kunt doen wanneer je de lipstick er af hebt gehaald is, als je lippen gehydrateerd zijn, ze concealen met een beetje concealer zodat je de kleur niet ziet. maar je kunt de lipstick ook gewoon alleen in de avond afhallen, zodat je alleen in de nacht, wanneer je slaapt een vreemd kleurtje op je lippen hebt. ook is de lipstick niet echt geschikt voor werk of school, bijvoorbeeld diva (klik hier) is ook heel mooi en chic, maar wel draagbaar voor af en toe op school of werk. waarom? omdat diva een meer rode ondertoon heeft en rebel heeft een meer bordo-paarsige ondertoon. en rood is over het algemeen gewoon veel geschikter dan paarsig-bordo, bovendien is rood ook wat neutraler als het waren omdat het veel meer wordt gedragen, dus minder er uit springt. oen nog steeds is Irene heel blij met deze lipstick omdat ze hem niet voor school kocht. ze kocht hem namelijk voor speciale gelegenheden, voor na school, voor in het weekend, voor een feest ect. en hier op de lippen, het was heel moeilijk om deze lipstick te fotograferen omdat hij op maar 1 manier van belichting en plaats de echte kleur aangaf op de camera.

bij deze lipstick dragen we het zelfde als in deze look (hier op klikken) maar dan gebruiken we een andere lipstick, omdat wanneer we donkere lipstick dragen het een beetje rustig willen houden.

verkoopinformatie:
mac lipstick rebel
satin finish
18 euro (in de douglas in Haarlem, normaal meestal 18,50)ja, wij zijn te spreken over deze lipstick van mac. hij blijft goed zitten (als je een muurvaste lipstick wil ga voor een matte van mac of een pro longwear van mac) en heeft, naar onze mening, een prachtige kleur. niet echt heel draagbaar voor school of werk, maar dat was ook niet de bedoeling.

dit was het al weer, vergeet je niet in te schrijven, boven aan de pagina om up to date te blijven en om een reactie te plaatsen!
Xx Irene en Puck


3 opmerkingen:

  1. leuk artikel weer jullie zijn echt goed voor n beginnend blog, zowieso voor een blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jaa! ik hou echt van dit soort kleuren! deze ga ik denk ik wel kopen, of die andere vvan jullie, diva geloof ik!

    BeantwoordenVerwijderen