Pagina's

vrijdag 21 februari 2014

BBcream van mabelline


toen wij laatst een nieuwe BBcream wilden  proberen, sprak deze BBcream van Mabelline ons heel erg aan. deze BBcream belooft 8 in 1 te zijn, wat ons een beetje ongeloofwaardig leek, maar wel leuk om te kijken of het misschien toch wel zo is, of juist helemaal niet! deze BBcream is wel voor vettige huid, dus als je net zoals wij een droge huid hebt moet je sowieso je gezicht hydrateren voor dat je de BBcream opdoet, maar dat maakt ons niet zo veel uit, dus als je benieuwd bent lees dan nel veder!als aller eerste wat de 8-1 beloftes zijn:
1. verbergt onzuiverheden
2. helpt tegen onzuiverheden
3. olie vrij
4. laat prorien kleiner lijken
5. lijkt heel natuurlijk
6. verbergt roodheid
7. hydrateerd 
8. pas zich aan je ondertoon aan.


nou, zo mooi is hij dus echt niet, dat vertellen we al vast. het verbergt je onzuiverheden NIET, helpt helemaal niet tegen onzuiverheden, laat je prorien niet kleiner lijken, verbergt roodheid niet totaal, en hydrateerd niet. wat ons betreft is het dus een 3 in 1 getinte dagcreme, het is helemaal geen BBcream want het doet niet wat een BBcream moet doen.
de BBcream, of eigelijk dus getinte dagcreme heeft ook maar 2 kleuren, en geen voor een donkere huid, wat ons een beetje tegen valt...als je goed dagcreme aanbrengt, of wat je ook kunt doen is cocosvet gebruiken als dagcreme, kun je de BBcream wel heel natuurlijk aanbrengen, maar wel goed blenden. ook kun je heet pigment redelijk opbouwen zonder het zichtbaar te maken. wat wel fijn is dat er SPF 15 in zit, of wel, lichte zonnebrand voor het gezicht.dit is hoe het er uit ziet met opgebouwde dekking, nu moeten wel wel zeggen: op de camera ziet het er beter uit dan in het echt omdat de zon zo scheen, en we hebben ook behoorlijk wat BBcream gebruikt.

mm, wat we er van vinden is een beetje half om half. de BBcream doet maar 3 van de 8 dingen die hij moet doen, maar we vinden hem niet verkeerd. laten we het zo zeggen, het is geen wonder, maar wel gewoon prima.

verkoop informatie:
BBcream van mabelline
kleur light
10 euro

gebruik je ook vaak BBcream? of juist helemaal niet? vertel het ons in de comments!

Xx Irene en Puck

3 opmerkingen: