Pagina's

dinsdag 18 februari 2014

5 minuten look met Lipstick Diva van macvandaag hebben wij weer een look voor jullie, namelijk een 5 minuten look! je kunt deze look vooral dragen naar een feestje of avond stappen. maar ook kun je de hele look af en toe naar school en/of werk dragen, en zonder de lipstick als every day look, of gewoon als je de lipstick niet mooi vind of durft te dragen. deze look gaat natuurlijk om de prachtige lipstick van mac, genaamd diva. deze look is super handig wanneer je bijna geen tijd hebt, zoals in de ochtend of als je na werk/school snel door moet naar een feest. dus, kijk en lees snel veder om er classy uit te zien in 5 minuten!laten we beginnen met de basis. we beginnen met een BBcream, maar gebruik gerust wat je hebt en/of wil. gebruik alleen niet te veel want anders wordt het dik, en zichtbaar dat je gezichts make up draagt, wat niet zo mooi is. op naar concealer, als je onzuiverheden hebt doe er dan een klein beetje concealer op, maar natuurlijk niet te veel want als je te veel concealer op een pukkel of puistje doet raakt hij geiriteerd en wordt het alleen maar erger en erger.

nog een beetje poeder, niet te veel anders ga je het zien zitten. wij gebruiken dit poeder van miss sporty, omdat het lekker low-budget is en heel goed werkt.


we kunnen bijna door naar de 2 leukste gedeeltes, namelijk de lippen en ogen!
maar eerst de wenkbrauwen. het maakt niet echt uit hoe je jouw wenkbrauwen invult. vandaag hebben wij dat met een potloodje gedaan, maar ga er niet te lang op door, we hebben maar 5 minuten. we hebben het hier dus ook heel natuurlijk gedaan, waar wij trouwens altijd voor zijn!


eindelijk, op naar de ogen. omdat de lippen dus al zo aanwezig worden houden we de ogen heel rustig, maar je wil ook weer niet dat je ogen weg vallen door de lipstick. dus pak een vloeibare (liquid) eyeliner en maak een lijntje, wij gebruiken er een van essence en toppen het af met een beetje mascara. ga ook niet te lang op de eyeliner door, deze look gaat allemaal om snel!


nu is het tijd voor de lippen! je kunt als je wilt een lipliner gebruiken maar dat hebben wij vandaag niet gedaan, omdat het een 5 minuten look is. wij gebruiken dus deze matte donkere lipstick, en we raden deze echt van harte aan omdat hij heel fijn zit en uitstekend blijft zitten! ook kun je niet echt een dupe voor deze lipstick vinden in de drogisterij, en.. de lipstick heeft natuurlijk ook die verslavend lekkere warme vanille geur! maar goed, breng deze lipstick voorzichtig aan op je lippen.

dit was het voor dit artikel, vergeet niet een reactie achter te laten, dat zouden wij super leuk vinden en volg ons door recht boven aan de pagina je in te schrijven om geen enkel artikel te missen!

Ps: op de foto's, dat is puck. klik hier voor een look waar Irene op de foto's staat, zodat je precies weet wie, wie is! ;)

Xx Irene en Puck

5 opmerkingen: