Pagina's

dinsdag 11 februari 2014

kort review: Chanel top coat velvet mat top coat
Je ziet het misschien wel vaker matte nagellak! Wij vinden het persoonlijk erg mooi, het valt simpelweg net iets meer op dan wat gewone nagellak, het enige nadeel is dat matte nagellak meestal net iets duurder  is dan normale nagellak..
maar wij hebben een oplossing, Want deze topcoat is misschien wel een grote uit gaven, Maar als je het in een ander opzicht bekijkt valt het wel mee want:

1 - je hebt dan eigenlijk alle matte nagellak die je maar wilt, je hoeft alleen maar deze topcoat aan te brengen in plaats van je normale topcoat.
2 - je kan hier heel lang mee doen, er zit heel veel in.
3 - Chanel is een heel goed merk dus door de goede topcoat blijft je nagellak geweldig zitten.
4 -  als je echt van matte nagellak houdt ben je uit eindelijk goedkoper uit!
nu moeten we wel zeggen dat er één nadeel is aan deze topcoat, namelijk het kwastje is heel dun, waardoor je meerdere stroken moet maken, maar als je gewoon iets meer neemt dan je normaal (in verhouding) en verdeel het mooi. je moet ook heel precies zijn met het aanbrengen van de topcoat, want als je stukjes rand vergeet, zie je stukjes glimmende nagellak tussen je matte nagellak. je  moet ook heel snel te werk gaan want het droogt snel op. op de foto's kun je een donker rood Essie nagellakje zien met de chanel top coat er over heen.
zelf zijn we erg blij dat we deze topcoat in onze collectie hebben, wij vinden dat het is een echtte must-have is voor mensen die van nagellak houden! ook wel handig. de ondekant heeft anti-slip. dus valt je flesje niet zo snel om als je hem per ongeluk omstoot. ook de rest van de verpakking is heel veilig en classy.bovendien is het ook altijd leuk om iets van Chanel te hebben, de prijs ligt tussen de 20 euro dat is voor iets van Chanel helemaal niet duur, maar de preciezen prijs weten we niet meer. maar ja, we raden deze topcoat zeker aan. ook leuk om bijv. voor je verjaardag te vragen, of gewoon als je je zelf wil verwennen!we hopen dat je wat aan onze revieuw had en hopelijk tot de volgende keer

Xx Irene&Puck

2 opmerkingen: