Pagina's

donderdag 6 februari 2014

mac oogschaduw in 'tempting'


Puck & irene
Laatst waren we opzoek bij mac naar een oogschaduw met shimmer, en uiteindelijk kwamen uit bij deze oogschaduw ‘tempting’. is het echt waard om 17 euro te betalen voor deze oogschaduw? Benieuwd? Lees dan snel veder!Uiterlijk
De verpakking is al heel mooi opzich, maar ook de kleur bevalt ons heel erg, teminst, we hebben hebben hem nog niet gebruikt op onze ogen. Het ziet er heel professioneel uit, wat het ook is want mac is eigelijk gemaakt voor visagisten, maar tegenwoordig is het ook gewoon voor ‘gewoone’ mensen.

productie
We weten het natuurlijk niet zeker maar het ziet er goed uit, de producten worden namelijk gemaakt in Canada, maar dat bied geen garantie! Nederland is bijvoorbeeld ook een rijk land maar toch gaat niet alles zoals het hoort!Kleur en aanbrengen
Het is een goud en koperen keur tegelijkertijd met pittig wat shimmer, maar wel heel subtiel waardoor hij perfect is voor elke dag! teminste, je moet er van houden, het is niet een nude, duidelijk een opvallende koper kleur. De oogschaduw is heel gepigmenteerd! we brengen hem het liefst met onze vingers, dat vinden wij bij deze oogschaduw fijner dan met een kwastje, maar dat is natuurlijk persoonlijk!


Op het oog
Hier op de foto lijkt hij niet super gepigmenteerd maar toen ik hem de volgende dag op deed was het resultaat vele malen beter! Wat je hier ziet is meer voor wanneer je niet zoveel makeup draagt of als je je makeup graag wat subtieler houdt. Wat ik had was veel intenser en meer naar mijn smaak, het ziet er zo mooi uit, als het heel intens is! en trouwens die is echt een slechte foto maar dit artikel hebben we al een tijdje in concept staan, en eerst waren onze foto's echt slechter.

Verliefdheid
Irene: ik raad je deze oogschaduw zo er gaan! Sinds we foto’s hebben gemaakt, kan ik heb gebruiken, en ik ben verliefd! Ik draag deze oogschaduw regelmatig (niet altijd naar school want ik heb niet altijd tijd voor oogschaduw) en het is zo mooi! Ik draag hem heel intens en heb niet veel meer oogschaduw nodig dan een bruine crease kleur!
Puck: En het brengt zo makkelijk & snel aan, dat komt natuurlijk door de goede kwaliteit! Ook is hij heel zuinig, je hebt maar een beetje nodig, en heeft GEEN nep glitter laag zoals veel drugstore merken hebben. Dan breng je het een keer aan en dan is alle (mooie) glitter weg!


In het kort
De oogschaduw ‘tempting’ van mac heeft een soort gouden-bronze kleur met hele kleine shimmer er in waardoor je niet perse echt glitter ziet, maar waardoor het wel er veel specialer uitziet! Het is namelijk niet echt mat maar ook weer niet glanzend of zo..
En ja, we snappen het als je zeventien euro veel vind voor een oogschaduw, dat is het ook, maar deze oogschaduw is echt ongelofelijk goed, en als je niet echt heel veel geld hebt binnen handbereik, kun je het ook voor gelegenheden zoals kerstmis of je verjaardag vragen!

vergeet niet om een reactie in de comments achter te laten wat je vind van deze oogschaduw en deel deze oogschaduw op google +
Xx irene & puck 


3 opmerkingen: