Pagina's

maandag 20 januari 2014

lush stepping stones voetenscrub, hoe te gebruikenStepping Stonepuck en irene
Heb je vaak last van vermoeide en hete voeten? Dan raden we  jou deze voeten scrub van de lush zeker aan. In de Stepping Stone zit puimsteenpoeder die verwijdert dode huidcellen je voeten worden gelijk verzorgt met jojoba- en citroenolie, de citroenolie vinden we persoonlijk heel lekker ruiken we zelf heel erg van een citroen achtige geur het geeft je meteen een oppepper.  Lycopodiumpoeder werkt deodoriserend dus als je last hebt van stinkende voeten is dit ook mooi meegenomen. lees snel veder

                                                                        

In de winter verwaarloos je  meestal sneller je voeten, misschien kennen jullie het wel er zit veel eelt op en dan heb ik ook nog soms afgebladerde nagellak van de zomer er op zitten. Vandaar dat Puck ook deze schrub gekocht heb toen ze in de winkel stond vond dat ze ze wel eens een keer kon verwennen.          
Deze scrub bevalt ons heel erg goed vandaar dat we er ook over schrijf. puck gebruik het ongeveer 2 keer in de week en ik begin het verschil te zien mijn voeten zijn veel zachter dan voorheen.

Het gebruik:
Neem een lekker voetenbadje (je kan ook gewoon zorgen dat je voeten nat zijn), haal je nog natte voeten uit het water en breek een stukje Stepping Stone af. Verkruimel tussen je handen en masseer de verkruimelde massa in over je voetzolen,  ook tussen je tenen! Geef je voeten een massage, Laat ze na de massage weer even terugzakken in het water en spoel ze schoon (als je ze alleen nat gemaakt hebt spoel je ze gewoon weer af).  Ze komen heerlijk zacht en fris weer uit het water! Dep ze droog met een handdoek.
De stepping stone voetschrub kost 5,55  voor 75g

Xx irene en puck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten