Pagina's

vrijdag 17 januari 2014

kort revieuw: Jasmine & Henna Fluff-Eaze Haarmasker


door irene en puck
Heb je ook zo snel last van pluizig haar? Wij in ieder geval wel, we hebben dan ook veel geprobeerd kwa anti pluis crèmes en ander spul, maar er was niks dat echt hielp. Vandaag vertellen we je wat meer over dit (natuurlijke) haarmasker. benieuwd? lees dan snel veder!


We moeten zeggen de geur trekt ons nu niet echt aan, maar als je daarna gewoon een sterk ruikende shampoo gebruikt, ruik je er niet veel meer van, nu is dit wel onze mening, natuurlijk zijn er ook mensen die het lekker vinden ruiken. Het ruikt vreselijk sterk naar jasmijn, en het kan ook best wel bedwelmend zijn, maar als we dan geen pluis haar meer hebben hebben we het er best voor over. 


Toen puck het voor het eerst gebruikt had stonden we perplex! we hadden iets gevonden dat ons haar zacht en anti pluis maakte! Vandaar dat we dit ook met jullie delen. Toen we het op internet op gingen zoeken kwamen we erachter dat dat door de vele natuurlijke oliën je haar wat zwaarder wordt en dus minder pluist!
Gebruik:
Verdeel een flinke hoeveelheid over je haar, van wortel tot punt. Vijftien tot dertig minuten in laten trekken, uitspoelen en nawassen. Makkelijker kan het niet!

Dit haarmasker kost 22,35 voor 220 gram. Dit is het grootste voormaat wat lush verkoopt kwa poten! Maar dit raden we wel aan, omdat je er zo heel lang mee gaat en je niet zuinig moet doen met een haarmasker.

conclusie: 
ja, wij zijn verkocht! oke, de geur is nou niet echt lekker, maar het doet zijn werk super! wij raden dit zeker aan!

Xx irene en puck


1 opmerking: