Pagina's

donderdag 1 januari 2015

Review | Chanel les 4 ombres palletje in 226 tissé rivoli

 

 Door Irene en Puck

Omdat het gister een jaar geleden was dat we ons eerste artikel op pure hebben geplaatst, hebben we een speciaal review. We reviewen vandaag namelijk dit palletje van Chanel met vier kleuren hierin. Dit palletje is gewoon het hele jaar door te koop, laten we snel met het review beginnen.De verpakking spreekt ons heel erg aan. Het is heel simpel maar wel chique en elegant. Natuurlijk komt het palletje ook met een hoesje, zoals je meestal hebt met de échte high-end palletjes.


Het palletje bevat vier oogschaduws die allemaal behoorlijk wat glitters bevatten. Er zitten twee oogschaduws in met een ´ombre´ finish die glinsteren en een mooie glans hebben. Veder zit er een highlighter in en een hele intensief donkere oogschaduw. De oogschaduws blijven allemaal goed zitten, wat je natuurlijk ook wel verwacht van Chanel.


Hier zie je swatches van de oogschaduws. Je kunt hier zien dat ze allemaal bomvol zitten met glitters, maar ondanks dat is het palletje ook geschikt voor dagelijks gebruik. De oogschaduws zijn allemaal goed gepigmenteerd en zijn ook zeker long-lasting. Bovendien zijn de oogschaduws heel makkelijk aan te brengen en ze zijn heel zacht van textuur.

Voordelen:

  1. De oogschaduws zijn kwalitatief heel goed gemaakt.
  2. De oogschaduws zijn heel zacht van textuur.
  3. persoonlijk vinden wij alle kleuren mooi.
  4. Makkelijk formaat om mee te nemen.
  5. Het palletje bevat een spiegel die heel scherp is.
  6. Het zijn baked eyeshadows wat inhoud dat ze gebakken zijn en beter pigment afgeven.

Nadelen:

  1. Het palletje is behoorlijk duur, bijna zestig euro.
  2. De oogschaduws kunnen soms wel wat fall-out geven omdat ze zo zacht zijn en omdat ze zoveel glitters bevatten.
  3. In Nederland kun je Chanel make-up alleen maar in de Douglas en ICI paris kopen.
  4. Het palletje word snel rommelig omdat ze baked eyeshadows zijn en soms lichtelijk kruimelig.

De oogschaduw die links onder in het palletje zit is onze favoriet, ondanks we ze allemaal mooi vinden. Opzich is het wel logisch dat dit onze favoriet is omdat je deze makkelijk over het hele lid kan dragen.


Hier een look die Irene heeft gemaakt met onder andere dit pallete.

Onze conclusie:
We zijn heel erg te spreken over dit palletje omdat het kwalitatief heel goed is. Wel moeten we zeggen dat dit palletje niet voor iedereen is omdat het een high-end product is, wat je ook wel weer kunt merken. Overal is dit product misschien wel ons favoriet qua oogschaduw.

Dit was alweer het artikel hopelijk vonden jullie het en nog een gelukkig nieuw jaar! 

Liefs, Puck en Irene 

1 opmerking: