Pagina's

zaterdag 4 oktober 2014

Make-up look | snelle look voor naar school


Door Puck en Irene
School is al weer een tijdje begonnen dus inmiddels wil je waarschijnlijk niet zo lang bezig zijn met je make-up in de ochtend, dan kan je langer blijven slapen ;). Vandaar dat we je vandaag uithelpen met een simpele en snelle look die niet te veel make-up bevat, dus of je in de 1e zit of de 6e deze make-up look kun je sowieso naar school dragen. De look geeft een gezonde en frisse uitstraling waardoor je een goed indruk maakt op school zonder te veel moeite en gedoe te doen. Lees dus snel veder!

Begin met een beetje concealer onder je ogen zodat je er iets meer wakkerder uitziet. Breng niet te veel aan want je wilt het natuurlijk houden voor school. Poeder onder je ogen met behulp van een beetje poeder in een kleur die je match of een transparant poeder. 
Breng wat highlighter aan op je jukbeenderen, wenkbrauwbot en natuurlijk binnenste ooghoek.
MAC pro longwear concealer in NC20
Essence compact poeder 01 beige
MAC Skinfinish in soft and gentle


Neem een matte bruine oogschaduw en vul hier mee je wenkbrauwen een heel klein beetje in, houdt het natuurlijk. Houd ze op hun plaats met een transparante wenkbrauwgel. Neem vervolgens de zelfde matte bruine oogschaduw en breng ze aan in de arcadeboog en in een v-vorm in de buitenste ooghoek.
MAC oogschaduw in brun
Essence clear eyebrowgel


Neem een warme oogschaduw met een rode ondertoon en breng deze aan in de arcadeboog.
MAC oogschaduw in amorous alloy


Breng een lichte koperkleurige oogschaduw aan op je gehele bewegende ooglid. zelf vinden we suspect van Urban decay of All that glitters erg mooi voor deze stap.Breng nu liquid eyeliner aan langs je bovenste wimperrand en breng zwarte mascara aan op je bovenste en onderste wimpers.
Kiko ultimate eyeliner pen, klik hier voor een revieuw.
L'oreal Flash lash mascara


Dit was het voor deze week sorry voor de late upload. 
Deze look staat ook goed met een donker rode lipstick (zoals Diva van Mac)  maar dan moet je natuurlijk wat meer tijd hebben. als je nog suggesties hebt laat het ons gerust weten in de comments, en hopelijk tot volgende week!

Liefs, Puck en Irene
Geen opmerkingen:

Een reactie posten