Pagina's

zaterdag 6 september 2014

lipart | 3 looks en 1 tip


Vandaag hebben we een speciaal artikel met lipart om wat speciaals te doen. De meeste ideeën zijn dus niet echt voor dagelijks gebruik, maar het is wel leuk om mee te expirimenteren. We hebben drie looks en een tip, klik snel veder!


1. Ombre lippen


1
Begin met een donkere lipstick, zoals deze van MAC genaamd Rebel.


Neem een zwarte oogschaduw en breng hem aan in de hoeken van je mond.


Blend de twee kleuren uit met je vingers of een kwastje. 
Dit is dan hoe het er uit komt te zien, je kunt dit met elk soort kleuren doen.

 2. Oogschaduw als lipstick


Begin met een beetje kleurloze lipgloss zodat je een basis hebt.


Neem een oogschaduw naar keuze, hier hebben we coppering van MAC genomen maar kies wat je wilt en dep hem met je vinger op een platte oogschaduw kwast op je lippen.

3. Ombre lippen met oogschaduw
Dit kan natuurlijk met heel veel verschillende soorten kleuren, maar omdat het artikel gaat over experimenteren hebben we hier gekozen voor twee zilveren kleuren, we vinden het wel sick er uit zien! 


Zilveren lippen zien er echt sick uit, vinden wij dan, maar draag ze wel goed. Als je het niet goed combineert kan je er een beetje ordinair uit gaan zien. Match je make-up heel goed of speel safe met alleen basis, mascara en de lipstick.

4. concealer rond je lippen 


na dat je je lipstick hebt aan gebracht doen we concealer langs onze liplijn dit zorgt voor een scherpe lijn maar eerst gaan we met een wattenstaafje (met make up remover) langs je lippen zoals je ziet is dat opzich al genoeg maar wij willen het toch nog iets scherper en doen, dit doen we dus met concealer.


dit was ons artikel van deze week sorry dat hij zo laat was upgelaod, hopelijk vonden jullie het leuk. tot volgende week!!

Xx Puck en Irene


1 opmerking: