Pagina's

zaterdag 30 augustus 2014

Back to school | verslapen

Door Irene
We hebben allemaal wel eens van die dagen wanneer je bed zo lekker warm is, wanneer je nog héél even in bed wilt blijven liggen of wanneer je door de wekker heen slaapt nu school weer is begonnen. Plotseling heb je ongeloofelijke haast en moet je alles vliegensvlug te doen. Ik laat en simpele outfit zien, ik leg een make-up look en haarstyle uit die super simpel zijn zodat je hopleijk tóch nog op tijd op school zult zijn. Lees snel veder!
Als eerst de outfit, sowieso raad ik je aan om je outfit in de avond uit te kiezen voor de volgende dag omdat je op deze manier geen stres meer hebt met het uitkiezen van een outfit in de ochtend. Ook raad ik je aan op kleding uit te kiezen die makkelijk aan gaan en als je sieraden om doet, zal ik ook kiezen voor sieraden zoals de ketting van mijn outfit die je niet hoeft af te stellen en dus gelijk om kan doen.


Witte shirt van Brandy Melville

Lange ketting van H&M
Broek van H&MSchoenen van New balance

Persoonlijk zelf doe ik meestal niet echt veel met mijn haar als ik naar school ga, maar als je het uit de weg wilt hebben snap ik dat natuurlijk ook helemaal, ik laat dus een heel erg snel en simpel haarstyle zien dat ik soms doe als ik geen zin heb in al dat haar dat voor je ogen gaat hangen als ik aan het werk bent.Neem je linker óf rechter voorpluk en verdeel de pluk weer in vier plukken. Maak van de achterste drie plukken een vlecht.


Hier heb ik de vlecht af, wat je hierna gaat doen is de voorste pluk over de vlecht heen legen.Nu kan je, zoals op de foto, de vlecht vast maken met een schuifspeldje en je bent klaar!Het eindreslutaat van het haar.

Op naar de snelle en super simpele make-up look.


Begin met een beetje concealer onder je ogen en als je onzuiverheden hebt, breng ze dan daar ook op aan. Breng daarna een beetje poeder aan.


Omdat er geen tijd is om onze wenkbrauwen zorgvuldig in te vullen, gebruik ik een getinte wenkbrauwgel om ze een beetje te kleuren en ze op hun  plek te houden.


Breng een beetje highlighter aan op je jukbeenderen, neusbrug, wenkbrauwbot, binnenste ooghoek en cupidoboog.


Breng flink wat zwarte mascara aan op je bovenste en onderste wimpers.


Tenslotte is het tijd voor wat kleur op de lippen. Kies een frisse kleur zodat je er iets wakkerder en gezonder uit ziet.


Eindresultaat van de make-up look, super simpel en snel en ook nog is goed voor je huid omdat je behalve een heel klein beetje concealer niks op je huid hebt zitten. Dit is dan ook het einde van dit artikel,  wat zijn jouw tips voor wanneer je laat bent voor school? En willen jullie nog de outfit en/of de make-up look zien die ik morgen op mijn verjaardag draag? 

Xx Irene4 opmerkingen: