Pagina's

zaterdag 16 augustus 2014

DIY | simpel gezichtsmasker



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMS9i0QNh296heHy4B6io9pnstyUfK_gCqFRpUc-UxA5rk-qB_sDkFEhsDMCezZw6eZiPaCBGO3CaUJXMyI-fRR3uFFkIFBMOJ5RYBqtwogeFd2_QbnP44O0JKEKQ4DOcGjijngvrmoS0k/s1600/PIC_8409.JPG


Door Puck en Irene
Sorry dat het artikel te laat op is, de laptop van irene wilde eerst niet opstarten, maar vandaag hebben we voor jullie een simpele diy gezichtsmasker.
Het haalt de overtollige vet uit je huid, reinigt je huid en geeft een mooie glow.
Dit masker is voor maximaal 6 personen wat best veel is dus je kunt het het best met vriendinen maken en gebruiken of halveren. Laten we snel beginnen!



Benodigheden voor het gezichtsmasker:
  • 2 eetlepels Yoghurt
  • 4-6 eetlepels Cacoa
  • 2 eetlepels honing
  • 1 Ei

Breek het ei en doe dit in een kom, en klop het ei vervolgens tot het een kleur is. We hebben voor een ei gekozen omdat het trekt je huid strak en maakt je huid zacht.


Voeg de yoghurt en honing toe en mix nogmaals. We hebben gekozen voor yogurt omdat het een goede basis is voor een masker, je huid kalmeert en zachter maakt. De reden dat we voor honing hebben gekozen hebben is omdat het vuil uit je poriĆ«n trekt en het masker wat plakkeriger maakt waardoor het beter blijft zitten, als je masker dus niet blijft zitten kun je wat meer honing toevoegen.



doe de cacao bij het mengsel in de kom, je kan kiezen tussen 4-6 eetlepels zodat je zelf kan bepalen hoe dik het wordt.



reinig je huid en breng het masker aan, laat het ongeveer 15 tot 20 minuten intrekken.

Aangezien we geen goede foto's van voor en na het masker hebben vertellen we wel wat over het eindresultaat. De huid was bij ons allebei na het gebruik van het masker:
  • zachter
  • iets meer gekalmeerd
  • na een paar dagen aanzienlijk beter qua onzuiverheden
  • verlost van overtollig vet voor een tot twee dagen
Wat ons betreft zijn er geen betere maskers dan natuurlijke zoals die we nu hadden gemaakt of bijvoorbeeld die van Lush.

En dan was dat ons artikel al weer, we raden je dus echt aan om dit masker een keer te proberen en laat het ons ook weten wat je er van vond als je het masker hebt uitgeprobeerd! Kom zeker volgende week ook terug, dan stylen we een specefiek kledingstuk, wil je weten welke? kom dan volgende week terug!

Xx Puck en Irene



Geen opmerkingen:

Een reactie posten