Pagina's

zaterdag 5 juli 2014

Revieuw | mascara revieuw


 Mascara is het meest gebruikte make-up product, dus leek het ons heel erg geschikt om een mascara revieuw te doen. Maar omdat je niet een heel erg lang revieuw over een mascara kan schrijven hebben we vandaag een revieuw van 3 mascara’s met alle 3 een verschillende prijs klasse. Wij revieuwen vandaag de volgende mascara's: they're real! van Benefit, studio fix lash van MAC en volume million lashes so couture van L'oréal. de mascara's zien er niet super mooi meer uit, maar dat is omdat we ze een tijdje getest hebben voor jullie. benieuwd?    lees dan snel veder!1. Benefit They're real! mascaraDe eerste mascara die we gaan revieuwen is de they're real! mascara van Benefit. Deze mascara is de duurste van de drie die we gaan reviewen, je zou dus wel verwachten dat hij het best is. Ook wordt er echt heel erg gepraat over they're real! mascara. Deze mascara is vrij duur, hij kost namelijk €25.De borstel is vrij normaal behalve het puntje. het puntje heeft ook 'haren', wat natuurlijk normaal niet zo is. Waarom? omdat je eerst de mascara gewoon moet aanbrengen en daarna met het puntje je wimpers 'porren'.Zoals je kunt zien doet de mascara niet zo heel veel behalve laten zien dat je mascara op hebt en ze zwart maken. Irene's wimpers zijn al vrij lang dus het heeft niks gedaan voor de wimpers. Nee, wij vinden dit geen aanrader. Kijk, het is geen slechte mascara maar het is wat ons betreft niet het geld en de hype waard.

2. MAC studio fix lash mascara in boldblackDe tweede mascara die we vandaag revieuwen is van MAC en heet studio fix lash, en wij hebben hem is boldblack, wat simpel weg gewoon inhoud dat hij in extra zwart is in plaats van gewoon zwart. Deze  mascara kost €19.


De borstel is vrij smal en lang, waardoor je heel veel lengte kan opbouwen. Het borsteltje is van rubber wat ook helpt om lengte op te bouwen. Deze mascara is dus echt voor de lengte bedoeld.


Nog een close-up van het borsteltje.


De mascara aangebracht op Puck's boven wimpers.


Vanaf de zijkant wanneer de mascara is aangebracht.

wij vinden deze mascara fijn, maar het is niet onze favoriet. wel vinden we hem heel fijn omdat hij je wimpers mooi lang maakt, we raden hem dus wel aan!


3. L'oréal volume million lashes so couture mascaraDit is de volume millon lashes so couture mascara van L'oreal, dit is de goedkoopste mascara die we revieuwen in dit artikel. Deze mascara kost €17,50.De borstel  is van rubber gemaakt, maar heeft wel iets weg van een harige borstel. het borsteltje zelf is wel een beetje vreemd. Normaal is een borsteltje vrij lang en dun als hij van rubber is, maar deze is vrij dik en klein. Een close-up van het borsteltje, zoals je kunt zien is het borsteltje niet extreem klein, maar hij lijkt wel langer op de foto door de hoek waar de foto van uit genomen is. 


 Zo ziet het er uit als de mascara is aangebracht op Vita's wimpers, Vita en wij hadden wat artikelen samen gemaakt, van daar.


Zo ziet het er uit vanaf de zijkant wanneer de mascara is aangebracht. Zoals je kunt zien geeft de mascara heel veel lengte, vooral omdat de wimpers van Vita niet heel erg lang zijn.


Nog een foto van de zijkant af genomen.


Zo ziet de mascara er uit met oog, lip en gezichts make-up. de mascara neemt niet alle aandacht naar de ogen, maar het ziet er wel heel mooi uit. Persoonlijk vinden we deze mascara heel fijn werken en ook vinden we dat hij er heel mooi uit ziet. de foto is trouwens van een look voor pure.

conclusie:

wij zijn niet heel erg tevreden met they're real! van benefit, hij doet niet zo veel voor je wimpers maar over de mascara van MAC, studio fix lash en L'oréal, volume million lashes so contour, zijn we wel heel erg te spreken! we vinden deze mascara's allebei super fijn en raden ze dus van harte aan! Toch vinden we grappig genoeg uiteindelijk de goedkoopste mascara,  volume million lashes so contour van L'oréal, het fijnst!

hopelijk had je wat aan het revieuw van de mascara's!
Xx Irene, Puck én Vita

Geen opmerkingen:

Een reactie posten