Pagina's

zaterdag 19 juli 2014

Make-up look | simpele taupe look



Door Puck
Ondanks dat Irene vorige week ook al een make-up look had geupload, heb ik vandaag ook een make-up look voor jullie! de look gaat vooral om de lipstick, Ruby woo van MAC. in deze look laten we je zien hoe je een knal kleur kan dragen zonder dat je ogen totaal weg vallen die vrij simpel is. benieuwd? lees dan snel veder!



Ik heb al mijn concealer van MAC aangebracht, de pro longwear concealer in NC20, en mijn poeder van essence gevolgd door soft and gentle als highlighter voor mijn gezicht. Ook had ik een heel klein beetje blush aan gebracht van catrice
Voor de ogen begin ik met de I love stage eyeschadowbase van essence en breng een beetje aan over beide oogleden en blend ze vervolgens goed uit.


Hierna breng ik de oogschaduw brun van MAC aan in de crease gevolgd door de oogschaduw amorous alloy, om de crease iets warmer te maken. Brun is een donker bruine oogschaduw en amorous alloy een warme vrij rode oogschaduw met glitters.


Hierna highlight ik mijn ogen met all that glitters van MAC, ik breng deze kleur dus aan in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot.



Daarna neem ik dit Miss helen 09 metallic shine eyeshadow cream oogschaduw palletje en neem de kleur die rechts boven zit, ik breng deze aan over mijn gehele bewegende ooglid. aangezien dit een cream eyeshadow Is is de beste manier om deze oogschaduw aan te brengen met je vingers.



Nu neem ik brun van MAC weer en breng deze aan tot de helft van mijn lid vanaf de buitenste ooghoek en met een klein kwastje onder het oog. 



Hierna neem ik een kleur die vergelijkbaar is met de cream oogschaduw, van catrice in de kleur absolute eye colour en breng deze aan op het lid waar nog geen poeder oogschaduw zit.

Vervolgens breng ik liquid eyeliner aan langs mijn bovenste wimperrand, deze is van Catrice. zo als je misschien hebt had ik dat al bij de foto hier boven per ongeluk gedaan.



Ik eindig de ogen door eerst mijn wimpers te krullen daarna breng ik mascara van L'oréal aan, deze heet False Lash Architect en breng de aan op mijn bovenste en onderste wimpers. Ook vulde ik mijn wenkbrauwen in met de oogschaduw brun van MAC.


Nu breng ik de lipstick ruby woo van MAC aan op mijn lippen, je kunt natuurlijk ook eerst een lipliner aanbrengen, maar dat had ik niet gedaan.



En dit was de look die ik had bedacht. Het is een niet super moeilijke look, maar wat mij betreft wel een leuke look en zeker geschikt voor de zomer vanwege de felle rode lipstick. ik zou deze look niet snel alledaags noemen het is zeker leuk voor een feestje of voor als je uit eten gaat.

Xx Puck


4 opmerkingen:

  1. Mooie look Puck! goed bedacht x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahah, dankje, ik had de look samen met Irene bedacht! Xx Puck

      Verwijderen
  2. Heel leuk Puckie !! xx Viet 💋

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie look, je had alleen wel wat beter kunnen blenden. de lippenstift is wel echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen