Pagina's

zaterdag 12 juli 2014

Make-up look | make-up voor bruine ogen







                               






Door Irene
Vandaag heb ik een look speciaal voor bruine ogen! Deze look staat eigenlijk iedereen wel, maar speciaal mensen met bruine ogen. Waarom? omdat de ooglook bestaat uit koper- en bronstinten die speciaal mensen met bruine ogen goed staan. En natuurlijk heb ik geen bruine ogen, zoals je ook op de foto kan zien, maar het is even voor het idee. 




Begin met een primer, ik gebruikte hier een primer van The bodyshop, deze primer heet tea tree pore minimiser en is heel fijn omdat hij dus tea tree bevat wat goed is voor je huid en onzuiverheden tegen gaat. Breng ook een oogschaduwbasis aan op je oogleden.



Daarna is het tijd voor de wenkbrauwen, vul deze in zoals jij dat wilt. Ik gebruikte hier gimme brow van Benefit.



Nu gaan we veder met de gezichtsmake-up, vandaag gebruikte ik de pro long wear concealer van MAC in NW20 en een poeder van wet n' wild.



Neem daarna wat highlighter en highlight je jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog, wenkbrauwbot en binnenste ooghoek.



Neem nu een matte nude die iets donkerder is dan je eigen huidskleur en breng deze aan in de crease.
Pak een liquid eyeliner en maak een dun lijntje langs je bovenste wimperrand.



Neem nu een licht koperkleurige oogschaduw, ik gebruikte woodwinked van MAC, en bracht deze aan op 2/3 van het lid vanaf de binnenste ooghoek zoals op de foto. Gebruik natuurlijk wat je hebt wat er op lijkt.


 Hierna is het tijd voor een rode kopperkleurige oogshaduw, Coppering van MAC, waarschijnlijk heb je geen rode kopperkleur, of je moet er eentje zien te vinden of je kunt iets nemen wat in de buurt komt van een rode koperkleur. In ieder geval, breng de oogschaduw aan naast de lichte kopperkleur.


Neem een donker bronze kleur, Tempting van MAC, en breng deze aan in de buitenste ooghoek en crease. Vervolgens is het tijd om te blenden en daarna mascara aan te brengen, ik gebruikte hier de studio fix lash mascara van MAC in boldblack (extra zwart).


En daarna besloot ik te gaan voor ombre lippen. Het enige wat je hoeft te doen is een donkere kleur aan te brengen aan de buitenkant en dan in het center van je lippen een lichtere kleur aan te brengen. Ik had cream in your coffee van MAC gebruikt als donkere kleur en 01 coral colling van Essence als lichte kleur.





En dit is het eindresultaat. Koperkleurige oogschaduw staat iedereen wel, maar bij bruine ogen staat het het best. De ombre lippen geven weer een twist aan de look, Wel jammer dat je nooit heel goed kunt zien hoe de make-up er 100% uit ziet omdat de kleuren meestal toch wel iets wegvallen zoals hier op de foto bij de lippen.

Xx Irene


1 opmerking:

  1. leuke look! iets donkerder dan normaal, maar zeker iets dat ik zou dragen.

    BeantwoordenVerwijderen