Pagina's

dinsdag 14 januari 2014

Onze wishlist


Ga ons niet vertellen dat je geen wishlist hebt, iedereen wil wel wat, zo zijn mensen! Wij showen vandaag onze wishlist voor jullie. Dus vandaag geen foto’s die we zelf hebben gemaakt, want als we de producten al zouden hebben, zouden ze ook niet op onze wishlist staan! ben je al benieuwd? lees snel veder!





                                  elektronica 

van een webshop
(puck & Irene)
Dit is iets wat we allebei willen hebben, een (nieuwe) camera! en dan niet perse deze, maar het liefst wel een spiegelreflects van Canon. Canon is een echt goed camera merk, wel wat aan de duure kant, maar dan heb je ook wat! 
Prijs ligt tussen de 300 en 2000 euro








apple.com/nl
(Irene en Puck)
een laptop! iets wat we allebei ook willen is een macbook, een hele handige laptop die alles heeft wat je nodig hebt. apple is natuurlijk een heel goed merk, waar we ook al meer van hebben (iphone, ipod, ipad, macbook pro, macbook air ect.)
prijs: tussen de 550 en 1129 euro

lush

natuurlijk hebben we ook favorieten van Lush, ons favorieten verzorgings merk!

lush.nl
(Puck)
dit product heet king of skin, en het is een harde body butter. je vrijft je hele lichaam in na het douchen en zoals lush belooft zal je huid zijde zacht zijn! ik hoop dat het ook zo goed is al lush belooft! ik ben benieuwd!
deze body butter kost 10,15 euro





lush,nl
(puck)
nu de Valentijns collectie binnen is ben lush, wil ik hier natuurlijk ook wat van! dit is een lippenbalsem van hun valentijns collectie genaamd de kiss!
prijs: 9,65 euro







(irene)
dit masker van lush heb ik altijd willen proberen, ik snap niet waarom ik het nooit mee neem! volgende keer beter, hoop ik, want ik ben best benieuwd!
prijs: 11,65 euro









oogschaduw paleten

foto van misslipgloss.nl
(Irene)
het natural eye palet van too faced, dit wil ik al een tijdje omdat het palet perfect is voor elke dag, en de kleuren zijn heel mooi! ook zo leuk bedacht met de categorien, day, classic en fashion. ook krijg je er kaartje's bij met 3 tutorials, het enige nadeel is dat het palet van karton is waardoor het snel vies wordt. dit palet kost rond de 30 euro.                                                                     



eigen foto artikel volgt nog
(Irene)
ik weet niet wat het is met oogschaduw, maar ik wil er gewoon heel veel van! ik wil heel graag een oogschaduw palet van mac (met 4 kleuren), met everyday kleuren. welke kleuren? ik heb nog werkelijk geen idee! maar ik wil er sowieso een kleur bij die ik kan gebruiken om mijn wenkbrauwen in te vullen, en een shimmer natuurlijke kleur.
  


 lipproducten

maccosmetics.nl
 (puck)
deze lipstick heb ik al, maar ik wil nog graag een lipliner van mac er bij. de lipstick heet Diva, en is een van de bekendste lipsticks van mac! alleen, met een kleur zoals deze wil je heel precies werken, en is het dus verstandig om er een lip liner bij te kopen. mac heeft verschillende lip liners, maar ik ben uit op de gewone lip liners die gewoon lip pencil heten, maar je hebt bijvoorbeeld ook de pro longwear pencils. de lipstick zelf kost tussen de 18 en 18,50 euro, en het lip pencil kost 15 euro. mac wordt gewoon verkocht bij de Douglas,of in hun eigen winkels.


wat staat er op jouw wishlist? 

Xx Puck en Irene








1 opmerking:

  1. bobbie brown shimmer bricks, benefit gimme brow en een chanel concealer!

    BeantwoordenVerwijderen