Pagina's

maandag 27 januari 2014

Lush shampoo in Daddy-0


puck en irene
Vandaag vertellen wij jullie wat meer over deze paarse shampoo van lush, genaamd, Daddy-0. deze shampoo ziet er natuurlijk al heel speciaal uit opzich, maar is ook nog heel erg verzorgend en speciaal voor blond en grijs haar (als je een andere kleur haar hebt maakt dat ook niet uit..). benieuwd of deze shampoo het kopen waard is? lees snel veder!


laten we even kijken wat er als hoofdtekst staat: 'Deze paarse shampoo is dol op blondines. viooltjes en vers citroensap zijn de pefecte match en houden blond en grijs haar stralend van kleur. (het werkt trouwens ook prima voor brunettes)' ofwel, de shampoo is speciaal voor mensen met blond of grijs haar, maar ook prima voor bruin haar. als extra zou het een mooie glans moeten geven. 


laten we ook even bij de ingrediĆ«nten lijst kijken.
er is een product waar we nog nooit van hebben gehoord! namelijk: cocamide MEA. veder ziet alles er goed uit, laten we even onderzoeken wat het is! 
Cocamide MEA is een dikke, wasachtige, witte substantie gemaakt uit kokosolie. je kunt het mengen met zowel water als olie, waardoor je als je dit gebruikt olie met water kan mengen. ook maakt het goed schoon, er is dus niks mis met Cocamide MEA.


dan nu, hoe het werkt! we zijn eigelijk heel tevreden! we weten natuurlijk niet hoe het met bruin, rood ect. haar werkt, maar met blond haar werkt het goed! als je het op je hand 'spuit' is de kleur metelic paars, maar hoe meer je het door je handen vrijft, hoe meer het lila wordt. het heeft eigelijk 4 kleuren. eerst is hij dus paars, daarna licht paars, daarna lila en als je het dan aan brengt is hij heel schuimend en nog net iets meer lila. het aanbrengen is heel fijn, en hij spoelt makkelijk uit! wij laten sowieso ons haar (meestal) natuurlijk drogen, en met deze shampoo ziet je haar er prachtig uit als je het op laat drogen. je haar heeft dan wat meer volume, in ons geval lichte golven, en gewoon meer 'body'


hier zie je hoe de shampoo er uit ziet als je het uit de fles spuit. wij vinden het het echt heel gaaf uit zien! als je het zo zou zien zou je niet denken dat natuurlijk is, maar toch is het toch wel zo.

conclusie:
ja! wij zijn heel erg te spreken over deze shampoo van lush Daddy-0. hij maakt ons haar heel mooi en verzorgt het goed!

 leuk om te weten:
1. wit, grijs en blond haar is van zich zelf vaak redelijk droog, behalve wanneer je het moet wassen natuurlijk...
maar deze shampoo zou dat ook moeten doen!

2. Mark (hoofd van Lush) maakte deze shampoo ooit voor zichzelf, maar na een tijdje besloot hij dat de rest van de wereld hier ook van mocht gebruik maken!

3. elke shampoo die paars is is speciaal goed voor grijs en blond haar! 

4. als je altijd na het zwemen in een zwembad met chloor groen haar hebt, gebruik dan paarse shampoo! 

verkoopinformatie:
lush shampoo Daddy-0
formaat: 250 g
prijs 17,75 euro

Xx Irene en puckGeen opmerkingen:

Een reactie posten